Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
IFS

Nanotehnologie

Utilizarea nanotehnologiei în procesarea cărnii

luni, 8 ianuarie 2018

Nanotehnologia își are rădăcinile într-o teorie emisă în 1959 de fizicianul Richard Feynman la Societatea Americană de Fizică și se referă la proprietățile componentelor la scară nanometrică și la procesul sau procesele utilizate în fabricarea și/sau biofabricarea de noi materiale măsurate la scară nanometrică. Nanotehnologia furnizează o gamă largă de oportunități pentru dezvoltarea de produse și aplicații inovatoare în...

Potențialul nanotehnologiei în ambalarea produselor din carne

miercuri, 25 octombrie 2017

Creșterea cererii pentru o producție durabilă, creșterea concurenței și luarea în considerare a preocupărilor legate de sănătate au condus industria cărnii pe calea inovării permanente. Industria cărnii din întreaga lume se concentrează azi, pe dezvoltarea de noi produse și procese din carne pentru a satisface cererea consumatorilor. Potrivit The National Center for Biotechnology Information, care a realizat studiul ”Nanotechnology in...