Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Omogenizarea laptelui

Dubla omogenizare și microfiltrarea laptelui

luni, 30 septembrie 2019

Laptele este un aliment universal și unic, transformat într-o varietate aproape de produse în conformitate cu procedeul care urmărește controlul unei materii prime foarte variabile produse în condiții nesterile și având compoziție care să permită un rapid creșterea ecosistemului microbian contaminant. Mai mult, pentru a asigura o siguranță igienică și completă consumatorilor, orice tehnologie trebuie să mențină cât de mult este...

Omogenizarea la presiune joasă și fabricarea brânzeturilor maturate

vineri, 25 ianuarie 2019

Brânza este un produs care se găsește în majoritatea locuințelor din lumea occidentală. În Uniunea Europeană, consumul de brânză pe cap de locuitor a fost în 2016 de 12,0 kg, estimându-se că va crește până la 19,8, în 2023. UE produce aproape 50% din brânza fabricată în lume, industria brânzeturilor fiind de așteptat să crească, atingând nivelurile de producție prevăzute de aproximativ 11 milioane de tone, până în 2023...