Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ready-meal

Kaufland și Chef Foa vor dezvolta gama de ready-meal ”7 minute”

miercuri, 18 octombrie 2017

Potrivit publicației europene de specialitate, European Supermarket Magazine, Kaufland România i-a cooptat pe Chef Foa și pe nutriționistul Cristian Mărgărit pentru mărirea sortimentației gamei de ready-meal marca ”7 minute”.   Inspirat de cele mai noi gusturi culinare, Kaufland afirmă că rețetele sunt ideale pentru persoanele care doresc să mănânce mese sănătoase și gustoase oricând și oriunde. Produsele nu conțin...

Gallicoop-Ungaria investește 5,4 milioane de euro cu gândul la export

miercuri, 26 iulie 2017

Compania maghiară Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt, a anunțat intenția de a investi aproximativ 5,4 milioane de euro pentru a înființa o nouă unitate de ambalare a cărnii. Instalația va fi amplasată într-o nouă utilitate cu o suprafață totală de peste 2.000 de metri pătrați.   Aproximativ 50% din investiții urmează să fie acoperite din fondurile Gallicoop, achiziționate de la Ministerul Economiei Naționale din Ungaria,...

Agricola Internațional Bacău este lider pe piața de ready-meal

miercuri, 7 iunie 2017

Potrivit unei analize efectuată de Euromonitor, Agricola Internațional Bacău, una dintre cele mai mari companii de procesare a cărnii din România, deține o cotă de piaţă de 19% din piaţa de semipreparate şi produse de tip ready-meal, ocupând poziția lider pe acest segment.   Pe celelalte segmente, Agricola Internațional Bacău, condusă de domnul Grigore Horoi și controlată de antreprenori români, deține o cotă de 16% pe...

SIAL 2016: Standul Cris-Tim, plin cu toate bunătățile!

joi, 20 octombrie 2016

Cu un volum de 10 % al exportului în 15 țări, din totalul producției realizate, compania Cris-Tim a participat pentru a patra oară la cel mai important târg mondial de Industrie alimentară, de data aceasta, cu stand propriu.   Spre deosebire de alte dăți, însă, de această dată, deși a contractat spațiu în pavilionul 6, adică, în zona produselor de carne, Cris-Tim și-a expus întreaga ofertă, din cele trei mari linii de...

Cris-Tim relansează gama de produse ready-meal ”Bunătăți”

marți, 4 octombrie 2016

(Comunicat) Cris-Tim lansează o nouă provocare şi aduce în prim plan, printr-o campanie complexă de comunicare (TV, online si outdoor), ”Bunătăţi”, brandul de produse gata gătite, perfectepentru persoanele active, cu un stil de viaţă dinamic.    Cu un nou design atractiv şi cu o varietate de peste 150 de produse la raft, Bunătăţide la Cris-Tim atrage prin reţete deosebite, gândite de bucătari iscusiţi, realizate din...

După Brexit, industria britanică a cărnii a intrat într-o zodie delicată

luni, 27 iunie 2016

Jucătorii din Industria britanică a cărnii afirmă la un ison că votul favorabil dat de conaționali, propunerii de ieșire din Uniunea Europeană, aruncă afacerile într-o ”zodie delicată”, asta, după ce relațiile comerciale cu țările din Occident au fost cât se poate de bune, timp de peste 40 de ani, anunță Global Meat News.   Argumentând dificultățile viitoare, Soren Tingaard, reprezentant al companiei Danish Crown, a...

Mașini de ambalare pentru linii de ready-meal și catering

marți, 31 mai 2016

Una dintre componentele de bază ale multor procesatori de carne din România, și nu numai, este realizarea de produse ready-meal, care necesită o anumită tehnologie de ambalare. În această ediție, vă aducem în atenție ultimele propuneri ale companiei americane ARY Packaging, speficând faptul că utilajele prezentate aici respectă pe deplin specificațiile tehnice ale Uniunii Europene, unde sunt comercializate, concomitent cu piețele din cele...

Cris-Tim va termina 2015 cu afaceri de peste 100 de milioane

vineri, 4 decembrie 2015

”Grupul de firme Cris-Tim va termina anul 2015 cu afaceri de peste 100 de milioane de lei”, a declarat domnul Radu Timiș, pentru revista Fabrica de Carne. Acesta a dăugat:   Cele mai mari creșteri le-am simțit pe zona de ready-meal, dar și pe lactate, pe ambele segmente având un volum de afaceri cu 50 % mai mare, decât aceeași perioadă a anului trecut. Însă, și la mezeluri am avut o creștere de cca 18-20 %, fapt care ne bucură...

Angst continuă investiția de 1 milion de euro, în fabrica de ready meal

vineri, 23 octombrie 2015

Compania Angst, controlată de omul de afaceri Sorin Minea, acela care deține în proprietate și fabrica Salsi, și care îndeplinește și funcția de Președinte al Federației Romalimenta, a declarat în exclusivitate pentru revista Fabrica de Carne că investiția de cca un milion de euro în noua Fabrică de ready meal, continuă. Acesta a precizat:   Vânzările Angst merg foarte bine, iar asta ne permite să ne continuăm investiția de...

Cris-Tim țintește vânzări de 10 mil. euro pe segmentul ready-meal

luni, 14 septembrie 2015

Radu Timiş, antreprenorul care a pus bazele Cris-Tim, unul dintre cei mai importanţi jucători din in¬dustria de procesare a cărnii, ţinteşte vânzări de 10 mi¬lioane de euro pe segmentul „ready-meal“ (mâncare gata preparată) după ce a investit în extinderea fabricii de la Filipeştii de Pădure pe acest segment, potrivit ZF. „Am ales să investim în această zonă pentru că a crescut şi consumul. Piaţa este una profitabilă şi...

Platforma de Food Ordering hipMenu se extinde în Oradea

joi, 3 septembrie 2015

(Comunicat) După o extindere rapidă în Cluj și Timișoara, hipMenu, una dintre cele mai importante platforme de food ordering din vestul țării, își continuă ascensiunea și pe piața din Oradea. Astfel, începând din luna septembrie, orădenii își vor putea comanda mâncare prin intermediul noii platforme, având posibilitatea de a alege dintr-o paletă generoasă de meniuri, oferite de unele dintre cele mai apreciate restaurante din...

În doi ani, hipMenu a livrat 500.000 de porții de mâncare

vineri, 10 iulie 2015

hipMenu, cea mai importantă platformă de food ordering din Cluj-Napoca, aniversează luna acesta doi ani de existență pe piața din România și peste 500.000 de mese livrate clienților din Cluj și Timișoara. Valoarea totală a comenzilor realizate prin intermediul platformei în cei doi ani de activitate a depășit pragul de 10 milioane de lei, iar numărul acestora este în creștere constantă de la o lună la alta.   "Cifrele...

Nielsen: Vânzările globale de gustări ating 374 de miliarde de dolari

marți, 14 octombrie 2014

(Agerpres) Consumatorii au cheltuit pe gustări 374 miliarde de dolari la nivel global, între 2013 şi 2014, cu o creştere de 2% faţă de anul anterior, categoria dulciurilor având cel mai mare aport la vânzări în Europa (46,5 miliarde de dolari) şi Orientul Mijlociu/Africa (1,9 miliarde de dolari), potrivit unui nou raport global publicat de Nielsen, dat luni publicităţii.   Peste trei sferturi dintre respondenţii la nivel global...

Noul sistem de conservare a cărnii de la Corbion Purac

marți, 28 ianuarie 2014

Cele mai noi ingredient pentru conservarea cărnii aparținând companiei Corbion Purac vor fi prezentate vizitatorilor Expoziției Internaționale pentru Producerea și Procesarea Alimentelor (IPPE) din Atlanta ce are loc săptămâna aceasta (28-30 ianuarie) în Atlanta, informează Global Meat News. Compania, care este un lider mondial în realizarea de tehnologii pentru industria cărnii lansează Verdad N16, un produs despre care compania spune...