Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Regionalizare

Regionalizarea, noul marketing al micilor procesatori de carne

miercuri, 12 septembrie 2018

Autor: Ștefan Vârtaci În ultimii ani se observă existenţa unei tendințe pronunţate în direcţia concentrării producţiei și desfacerii în mâinile unor grupuri care se înscriu într-o tendinţă și mai mare, răspândită pe plan mondial. Să luăm exemplul Germaniei, care deţine în Europa locul întâi în procesarea cărnii. Dacă, acum patruzeci-cincizeci de ani, în Germania existau 20-25.000 de producători, numărul acestora a...

Ministrul Agriculturii: “România ar putea exporta ovine vii şi carcase din 19 judeţe, cel mai probabil din luna septembrie”

joi, 23 mai 2013

“Din datele Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) rezultă că la momentul actual România ar putea exporta ovine vii şi carcase din 19 judeţe. Acest lucru va fi realizabil cel mai probabil din luna septembrie, atunci când Oficiul Internaţional de Epizootii (OIE) va publica lista judeţelor libere de scrapie din România”, se precizează în comunicatul MADR. Pe 30 aprilie a.c., o delegaţie a...