Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Reportaje

Fabrica de carne nr.25, Iulie 2013

joi, 25 aprilie 2013

Articole FOCUS: Carniprod-20 de ani de activitate, 20 de ani in elita procesatorilor de carne Procesarea carnii la presiuni inalte Profilaxia si terapia sindromului diareic la suine Estul vrea mai multe echipamente, vestul vrea mai multa automatizare In english: Meat products counterfeit High pressure meat processing Carniprod- 20 years of experience, 20 years among the most important meat...

Jurnaliștii francezi – vizită de documentare privind sectoarele de carne și lapte din România

miercuri, 13 martie 2013

La invitația agenției infoALIMENT, editor al revistelor Fabrica de Carne și Fabrica de Lapte, un grup de jurnaliști francezi va efectua o vizită de documentare privind sectoarele de carne și lapte din România Preocupată activ de starea sectoarelor de carne și lapte din România, precum și de a veni în sprijinul tuturor celor care activează în cele două domenii deosebit de importante ale industriei alimentare românești, agenția...

Fabrica de carne – Nr.23, Dec. 2012– Ian. 2013

joi, 28 februarie 2013

Radu Timis:"Cris-tim se va mentine in topul procesatorilor de carne" Pentru sectorul de carne, marea provocare a anului 2013 va fi dinamizarea       vanzarilor Reziduri industriale cu utilizare furajera Asigurarea statusului de bunastare a porcinelor Produse din soia destinate procesarii carnii Alternative moderne de reducere a grasimii Programul CE de inovatie in domeniul biohazardului Creste cererea de aditivi alimentari pe piata...