Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Reteta consacrata

Rețeta Consacrată-Calitate la superlativ, sau ”săraca satului”?

joi, 15 octombrie 2015

Credem că nu greșim dacă spunem că au trebuit mai bine de doi ani pentru a se ajunge la emiterea Ordinului comun MADR/MS/ANPC nr. 394/2014, acela care bătea în cuie ce e și ce vrea ea, ”Rețeta Consacrată”. În fapt, prin emiterea acestui ordin se concretiza o inițiativă pentru care, în principal, s-au bătut trei persoane: Sorin Minea- Președinte Romalimenta și proprietar al firmelor Angst și Salsi, Dorin Cojocaru-Președinte al APRIL...

Rețeta Consacrată a devenit realitate

luni, 17 noiembrie 2014

(Agerpres) Rețeta Consacrată a devenit realitate, pentru procesatorii și consumatorii români. Daniel Constantin, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a înmânat primele 13 atestate pentru produse obţinute după reţete consacrate unor producători din industria de morărit-panificaţie şi din industria cărnii. Potrivit unui comunicat de presă al MADR, şapte atestate au fost înmânate preşedintelui Angst, Sorin Minea, pentru...

Sorin Minea despre ”Rețeta consacrată”

miercuri, 28 august 2013

Reprezentantul asociatiei Romalimenta, Sorin Minea, a solicitat sa existe o diferentiere neta intre notiunea de “Reteta Consacrata” si cea de produs traditional. Sorin Minea a declarat pentru Revista Piata ca ”Romania, alaturi de Ungaria si Bulgaria sunt tarile europene cu cele mai multe produse alimentare de proasta calitate si precizeaza ca multe sunt falsuri, cum se intampla cu majoritatea produselor vandute drept traditionale, la preturi...