Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Reteta italiana

Rețetă italiană: Lasagna cu foi de țelină

marți, 24 martie 2015

Reţeta face parte din a 2-a ediție a programului de educaţie culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii”, program derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications, fiind oferită de Symphony Romanian Fusion.   Ingrediente pentru lasagna   pulpe de pui - 600 g. ceapă – 100g. morcov - 150 g. ulei măsline - 20 ml usturoi - 50 g. vin roșu - 200 ml parmezan – 80g. busuioc - 20...

Rețetă italiană: Involtini di pollo a la romana

luni, 23 februarie 2015

Reţeta intaliană Involtini di pollo a la romana face parte din a 2-a ediție a programului de educaţie culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii”, program derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications, fiind oferită de restaurantul Bellini.   Ingrediente:   Piept de pui Proschiuto brânză topită cascaval mozzarella vin alb...