Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rețetă mediteraneeană

Rețetă mediteraneeană: Antricot de vită cu roșii cherry coapte

marți, 5 mai 2015

Reţeta mediteraneană Antricot de vită cu salată verde și roșii cherry coapte ne-a fost transmisă de agenția oferită Russenart Communications, fiind preparată de restaurantul La Senna.   Ingrediente: antricot de vită 350 g, roșii cherry 100 g, salată verde 30 g, unt 20 g, rozmarin, sare, piper, ulei de măsline, ardei iute 5 g.   Mod de preparare: Antricotul de vită se crestează și se condimentează cu piper,...

Rețetă: Mușchi de vită pe pat de legume sote

marți, 28 aprilie 2015

Reţetă mediteraneană ”Mușchi de vită aromatică pe pat de legume sote” pe care v-o prezentăm azi, a fost oferită agenția Russenart Communications,   Ingrediente:   mușchi de vită 200 g, roșii cherry 100 g, dovlecel 70 g, ardei gras 30 de g, ciuperci 40 g, ulei de măsline 50 ml, ardei iute, usturoi, rozmarin, vin alb demi sec 100 ml, unt 30 g, sare, piper.   Mod de...

Rețetă italiană: Tagliatelle con vitelo

marți, 17 februarie 2015

Reţeta Tagliatelle con vitelo pe care o prezentăm azi face parte din a 2-a ediție a programului de educaţie culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii”, program derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications, în perioada februarie – decembrie 2015. Rețeta a fost oferită de restaurantul Bellini Tineretului.   Reţeta italiană ”Tagliatelle con vitelo” a fost oferită şi preparată de Bellini...

Reţetă mediteraneană: Cozze al vino bianco

joi, 13 noiembrie 2014
Cozze

Rețetă mediteraneeană-aceasta este propunerea revistei Fabrica de Carne de azi. Reţeta face parte din programul de educaţie culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii” derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications în parteneriat cu brandul Arpis și DeKassa. În noiembrie, Restaurantul partener al proiectului este Cucina di Eleni.   Reţeta mediteraneană ”Cozze al vino bianco (Midii cu vin alb)” a fost...