Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rețetă muntenească

Rețetă muntenească: Zabic cu untură

miercuri, 21 ianuarie 2015

Reţeta Zabic cu untură face parte din a 2-a ediție a programului de educație culinară “Descoperă tradiţiile culinare româneşti!” derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications, fiind oferită de Casa Oprescu.   Rețeta “Zabic” este folosită în Muntenia și, pentru a fi preparată, sunt necesare următoarele ingrediente: 250 g. mălai, apă cât cuprinde, untură, sare.   Mod de preparare: Se...

Rețetă muntenească: Roșii umplute cu carne de pasăre

vineri, 12 decembrie 2014

Reteta Roșii umplute cu carne de pasăre, oferită agenției Russenart Communications de restaurantul Celebration Garned este folosită în Muntenia și face parte din a doua ediție a campaniei ”Descoperă tradițiile culinare românești”.   Ingrediente:   500 g. carne de pasăre, 200 g. ceapă, 100 g. untură 2 ouă, sare, piper, 12 roșii de mărimi apropiate, 600 g. sos de roșii 100 g. smântâna o felie de pâine din făină...