Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Revista Fabrica de carne

Ministrul Constantin, la Meat&Milk: “Vom înfiinţa o agenţie de promovare a produselor româneşti”

joi, 4 iunie 2015

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, a deschis azi, 4 iunie, în prezenţa a peste 300 de participanţi, dezbaterile celei de-a IV-a conferințe internaţionale Meat&Milk, ce se desfăşoară la Poiana Braşov. "Vă mărturisesc că la începutul mandatului meu, în anul 2012, doream foarte tare să reducem TVA, dar nu eram atât de optimist. Astăzi, suntem într-un moment în care nu mai vin să vă promit, ci de...

Fabrica de carne nr.27, Ianuarie 2014

luni, 10 februarie 2014

DOWNLOAD VIZUALIZARE ONLINE Oportunitati si constrangeri pe piata carnii din Romania Principii tehnologice de construire a halelor de pasari Repunerea in circuit a produselor carefac obiectul sanctiunilor Cinci cai de imbunatatire a lantului de...

Putem fi mesagerul dumneavoastra la Anuga si Indagra

joi, 5 septembrie 2013

Ca de fiecare data, agentia infoALIMENT si revistele Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte sunt prezente la cele mai importante manifestari expozitionale din tara si strainatate, cautand prin aceasta sa va ofere cele mai noi informatii din domeniu si totodata  sa contribuie la promovarea industriei  alimentare din Romania, mai ales a companiilor romanesti din sectoarele de carne si lactate. Dorim sa va informam ca mai aveti la dispozitie doar 5...

Fabrica de carne nr.25, Iulie 2013

joi, 25 aprilie 2013

Articole FOCUS: Carniprod-20 de ani de activitate, 20 de ani in elita procesatorilor de carne Procesarea carnii la presiuni inalte Profilaxia si terapia sindromului diareic la suine Estul vrea mai multe echipamente, vestul vrea mai multa automatizare In english: Meat products counterfeit High pressure meat processing Carniprod- 20 years of experience, 20 years among the most important meat...

Fabrica de carne nr.24, Aprilie 2013

sâmbătă, 20 aprilie 2013

Articole focus: Profil de manager:Radu Marian, un model managerial, un model al succesului Furajarea lichida a suinelor Sterilizarea cu ozon, solutia pentru o carne sigura Controlul preoperational in fluxul de procesare English articles: Liquid ingredients for the meat products Avoid contamination of poultry carcasses on the processing flow Horsegate implications on the meat products...

Fabrica de carne – Nr.23, Dec. 2012– Ian. 2013

joi, 28 februarie 2013

Radu Timis:"Cris-tim se va mentine in topul procesatorilor de carne" Pentru sectorul de carne, marea provocare a anului 2013 va fi dinamizarea       vanzarilor Reziduri industriale cu utilizare furajera Asigurarea statusului de bunastare a porcinelor Produse din soia destinate procesarii carnii Alternative moderne de reducere a grasimii Programul CE de inovatie in domeniul biohazardului Creste cererea de aditivi alimentari pe piata...

Fabrica de carne nr.19, Aprilie – Mai 2012

miercuri, 6 februarie 2013

    Private label, armistitiul procesatorului cu retailul Pseudo-nutritionistii, antireclama calculata Calificarea si experienta pentru bunastarea porcilor 2011, anul inovatiilor in industria carnii Noutati tehnologice de la Anuga FoodTech  Genetica si calitatea carnii de porc Prevederi legale ale Sistemului...