Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Russenart Comunication

Platou din fructe de mare cu biban (lup de mare)

luni, 9 februarie 2015

Platou din fructe de mare cu biban(lup de mare) este prezentată în cea de-a doua ediție a programului de educaţie culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii”, program derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications,. Fiind vorba despre o rețetă italiană ”Platou din fructe de mare cu biban” ea a fost oferită  oferită şi preparată de restaurantul Bellini Tineretului.   Ingrediente:   200 g....

Rețetă: Scăricică afumată în sos de bere neagră

miercuri, 10 decembrie 2014

Reţeta românească Scăricică afumată în sos de bere neagră a fost oferită agenției Russenart Communications şi preparată de restaurantul Celebration Garden.   Ingrediente:   coaste afumate bere neagră mălai vin roșu miere amestec de condimente de porc boia dulce pastă de ardei usturoi piper boabe foi de dafin   Mod de preparare   Se face o compoziție din bere neagră, vin,...