Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Salsi

Angst preia pachetul majoritar de la SALSI. Director Executiv: Carmen Gavrilescu!

miercuri, 10 ianuarie 2018

(Comunicat) Grupul Angst anunţă că a finalizat preluarea pachetului majoritar de acţiuni al fabricii de produse crude uscate din Sinaia deţinând astfel 88% din acţiunile SALSI SA. În acest sens, domnul Sorin Minea a declarat: ,,Salsi Sinaia este cea mai veche fabrică de Salam de Sibiu din Romania, având o tradiţie de peste 100 de ani. Consumatorii români recunosc şi apreciază autenticitatea produsului nostru vedetă, Salamul de Sibiu IGP”....

La Indagra Food, Angst și Salsi defilează cu noua imagine

joi, 26 octombrie 2017

Liderul de necontestat al calității produselor din carne, Angst, lângă care, în mod obligatoriu, adăugăm și firma Salsi, își prezintă la actuala ediție a târgului Indagra Food cu noua imagine și cu noul slogan: ”Pasiune și experiență, insemnele Calității Angst”, cuvinte pe deplin argumentate de ceea ce se întâmplă în companiile conduse de domnul Sorin Minea și, mai ales, de produsele care ies zilnic pe porțile celor două...

Sorin Minea: Piața neagră a ajuns din nou la 50 %, urmează blocajul!

miercuri, 20 septembrie 2017

După cum arată semnele economiei românești, se pare că viitorul nu arată bine deloc, ba chiar, va urma o perioadă extrem de grea de lungă durată, din care nimeni nu reușește să vadă, acum, cum vom ieși.   Referindu-se la situația actuală a Industriei de carne din România, domnul Sorin Minea-Președinte al federației Romalimenta și proprietar al firmelor Angst și Salsi, a declarat în exclusivitate pentru revista...

Sorin Minea: Prețul carcaselor de porc s-a scumpit cu 35 % în ultimul an

miercuri, 19 iulie 2017

Sorin Minea, proprietar al firmelor Angst și Salsi, cu activităţi în producţia de mezeluri, lactate şi ready-meal, care au generat un volul al afacerilor de 30 de milioane de euro în 2016, a declarat recent că plăteşte în prezent cu 35% mai mult pe kilogramul carne de porc în carcasă, faţă de cât plătea în aceeaşi perioadă din 2016, după ce preţul cărnii de porc în carcasă a ajuns să se vândă cu 9,7 lei pe...

Sorin Minea: Prin ”eticheta curată” se confundă sintagme, într-un joc periculos

joi, 22 iunie 2017

Ne continuăm sondajul care va fi reunit în cover-ul ”Cât de curată este eticheta curată?”, și care va fi publicat în ediția viitoare a revistei Meat.Milk. Iată ce ne-a declarat pe această temă domnul Sorin Minea, proprietar al companiilor Angst și Salsi, precum și Președinte al Federației Romalimenta:   „Se confundă niște sintagme. Există noțiunea de etichetă curată, dar în Europa ea este folosită orientativ și în...

O nouă imagine pentru Asociația Producătorilor de Salam de Sibiu

vineri, 10 martie 2017

„Lucrăm în fiecare zi, pentru ca pe masa consumatorilor să existe întotdeauna Salam de Sibiu de cea mai bună calitate”   Asociația Producătorilor de Salam de Sibiu (APSS) are, începând din luna martie, o nouă identitate vizuală, răspunzând, în acest fel,nevoii de a oferi consumatorilor un mesaj unic și coerent, ușor de accesat. Site-ul www.salamuldesibiu.ro oferă informații despre produs, ingrediente și aspecte...

Sorin Minea: Legea 150 a devenit deja armă politică. E grav!

joi, 16 februarie 2017

Anunțata stare de infrigement care a fost aplicată, începând de ieri, României, din cauza Legii 150, a declanșat o adevărată furtună, atât în mediul de afaceri, cât și, deja, la nivel politic, parlamentar. Referindu-se la ultimele evenimente legate de acest subiect, domnul Sorin Minea, proprietar al firmelor Angst și Salsi, și Președinte al Federației Romalimenta, a declarat pentru revista Meat.Milk.:   ”Infrigementul era...

Indagra Food: Angst și Salsi și-au delectat vizitatorii cu produsele lor

luni, 7 noiembrie 2016

Prezență rară la manifestările expoziționale prilejuite de Indagra Food, cele două companii conduse de domnul Sorin Minea, Angst și Salsi, și-au delectat vizitatorii la standul amenajat în peripetrul rezervat federației Romalimenta, în timpul sesiunilor de degustări organizate în toate zilele evenimentului.   Potrivit domnului Sorin Minea, consumatorii au fost îmbiați cu produsele crud-uscate produse la Salsi, precum și cu...

Meat & Milk 2016: Angst își va expune produsele la standul B2B-Expo

marți, 5 aprilie 2016

Unul dintre liderii sectorului de carne din România, compania Angst, își va expune produsele la standul care va fi organizat în zona B2B-Expo a Conferinței Internaționale Meat & Milk 2016, care va avea loc în zilele de 12 și 13 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   După cum am anunțat anterior, firma va fi reprezentată de domnul Sorin Minea, acela care, în calitatea sa de Președinte al Federației Romalimenta va participa...

ARC, despre Certificarea IGP pentru Salamul de Sibiu

joi, 17 martie 2016

(Comunicat) ARC salută succesul obținut de România prin grupul Asociația Producătorilor de Salam de Sibiu (APSS) în certificarea Salamului de Sibiu ca Indicație Geografică Protejată (”IGP”). Susținem în continuare, ca și până acum, demersuri similare care sa aducă produselor românești cu tradiție recunoașterea internațională bine-meritată.   Certificarea IGP a fost aprobată prin Regulamentul de punere în aplicare UE...

Salamul de Sibiu a primit Certificarea europeană IGP

vineri, 11 martie 2016

(Agerpres) Salamul de Sibiu a primit oficial Certificarea de Indicație Geografică Protejată, la 20 de zile de la publicarea anunțului de înregistrare în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.   Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, îi felicită pe membrii Asociației Producătorilor de Salam de Sibiu pentru această realizare și îi încurajează pe toți producătorii de produse de calitate să le urmeze exemplul.   "Îmi...

Salamul de Sibiu este protejat şi recunoscut la nivelul Uniunii Europene

vineri, 19 februarie 2016

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că a fost publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, Regulamentul de punere în aplicare al Comisiei Europene din data de 9 februarie 2016, în cadrul căruia „Salamul de Sibiu” (IGP) a fost înregistrat ca produs de Indicație Geografică Protejată.   Conform procedurilor de înregistrare a unei denumiri în Registrul Denumirilor de Origine Protejate și al Indicațiilor...

Președintele Romalimenta, Sorin Minea, va fi prezent la Meat & Milk 2016

vineri, 12 februarie 2016

Președintele federației Romalimenta, domnul Sorin Minea, va participa la cea de-a V-a ediție a Conferinței Internaționale Meat & Milk, manifestare care va avea loc în zilele de 12-13 mai, 2016, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”.   Absolvent al UASMV si Doctor in Medicina Veterinara, domnul...

Sorin Minea: Legea anti-risipă e e proastă și periculoasă pentru siguranța alimentară

vineri, 20 noiembrie 2015

Sorin Minea, Președintele Federației Romalimenta și proprietar al firmelor Angst și Salsi, opinează că Legea anti-risipă este total neavenită și chiar periculoasă pentru siguranța alimentară.   După cum se cunoaște, un proiect de lege adoptat de senatori ii obliga pe comercianti sa dea gratis produsele care mai sunt valabile cateva zile, si nu sa le vanda la pret redus, cum se intampla acum. Proiectul de lege vrea sa reduca...

Meat & Milk 2015: Participanții la infoTRIP vor vizita compania Salsi

miercuri, 13 mai 2015

Participanții la Secțiunea infoTRIP a EXPO-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2015, care se va desfășura în zilele de 3 și 4 iunie la Hotel Alpin din Poiana Brașov, vor avea ocazia ca, în dupăamiaza zilei de 4 iunie, să vadă pe viu modul de procesare a cărnii și de fabricare a Salamului de Sibiu în punctul de origine a acestui produs, Fabrica Salsi din Sinaia, aflată în proprietatea domnului Sorin Minea.   Deplasarea se...

Salamul de Sibiu va fi protejat conform acreditării I.G.P.

marți, 25 noiembrie 2014

Salamul de Sibiu va fi protejat pe piața Uniunii Europene. După ce, în vara anului curent, producătorii de Salam de Sibiu au înființat asociația care să le promoveze interesele, momentul inaugural fiind marcat la cea de-a treia ediție a Conferinței Internaționale Meat & Milk, în această perioadă s-a mai făcut un pas care vizează protecția internațională. Astfel, România a depus la Comisia Europeană dosarul privind recunoaşterea...