Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Senzori

Ambalajele inteligente ar putea înlocui datele de expirare ale produselor din carne

luni, 27 aprilie 2015

Ambalajele inteligente care detectează gazele emise de carnea aflata in stadiul de putrezire ar putea fi disponibile în curând, oferind consumatorilor informații mult mai precise decât datele de expirare, informeaza Globalmeatnews. Chimistii de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT) în Statele Unite au dezvoltat un senzor, care constă din nanotuburi de carbon modificate chimic, care ar putea fi utilizate în ambalajele pentru carne,...

Inovații în tehnologia de procesare a cărnii la Anuga FoodTec

luni, 9 martie 2015

Calitatea și igiena sunt prioritățile de top în industria de procesare a cărnii. Deoarece consumatorii așteaptă produse sigure și de înaltă calitate. În perioada 24-27 martie în Köln, Anuga FoodTec va dovedi cât de mare este proporția ingineriei de automatizare și măsurare în acest sector important. Expozanții de la acest târg internațional pentru industria alimentară și a băuturilor vor da o perspectiva asupra producției de carne...