Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Sergiana

Sergiana a sărbătorit 20 de ani de afaceri în HoReCa

luni, 26 august 2019

(Comunicat) În luna Sergiana a spus La Mulţi Ani, Ceasu’ Rău! şi a sărbătorit 20 de ani de când a preluat terasa bătrânului restaurant cu acest nume.   Era prima implicare a Grupului în industria ospitalităţii, iar auspiciile nu păreau promiţătoare, locul părând mai degrabă o ruină părăsită. Rememorând momentul, Tudor Neculoiu, preşedintele Sergiana Grup, i-a surprins pe reprezentanţii presei locale la aniversarea...

High Level e obiectivul firmei Sergiana, pentru certificarea IFS Food

joi, 1 august 2019

(Comunicat) “Odată cu obţinerea certificatului IFS în anii anteriori, pentru noi s-a deschis un nou traseu de certificări şi recertificări. Nu greşesc dacă spun că în această direcţie lucrăm în permanenţă, chiar şi acum (n.n. – 15 martie) când traversăm etape noi de auditare. Obiectivul nostru este să obţinem certificarea IFS la standard High Level.”   Acest fragment dintr-o declaraţie anterioară a managerului de...

Bogdan Silochi-Sergiana Grup: Patru medalii la un concurs gastronomic din Mongolia

vineri, 28 iunie 2019

(Comunicat) Bogdan Silochi este unul dintre tinerii chefi din Sergiana Grup. La 36 de ani, a adunat 15 petrecuţi în bucătăria de la Ceasu’ Rău, locul în care spune că a învăţat meserie. Tot el spune că pasiunea e importantă în tot ce faci, însă toate abilităţile pălesc în faţa capacităţii de a te conecta la evoluţia actuală:   “E bine să rupi uneori rutina şi să faci altceva, cu altcineva, să ai relaţii cu...

O investiţie Sergiana de 50.000 de euro şi clienţii pot lua masa în magazin

luni, 3 iunie 2019

(Comunicat) “De Paşti, cele mai frumoase cadouri ni le-au făcut clienţii care ne felicitau. Reacţia lor a fost cea mai frumoasă recompensă pe care ne-o puteam dori”, spune Simina Arsene, managerul reţelei de magazine  Sergiana, rememorând lansarea celui mai nou proiect dintr-o prăvălie Sergiana.   Este vorba despre punctul gastro care a îmbogăţit standul Sergiana din incinta supermarketului Kaufland din Şelimbăr (Sibiu)....

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!

miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De atunci subiectul a părut uitat, până nu demult când în jurul stânii s-au văzut semne de activitate, iar...

Sergiana a primit trofeul “Best local Retailer”

miercuri, 3 aprilie 2019

(Comunicat) Sergiana a urcat pe podiumul Galei Progresiv Awards 2019 la categoria „Best local Retailer”, iar poziţionarea pe locul trei al acestui onorant clasament naţional este o realizare ce poartă semnul premierei. În acelaşi timp, acest fapt este o recunoaştere a traseului ascendent parcurs de Sergiana în domeniul comercial.   De altfel după gală, Simina Arsene, managerul reţelei comerciale, preciza: ”Este un rezultat...

Sergiana va participa și va expune la Meat Milk 2019

luni, 11 martie 2019

Una dintre companiile de elită din sectorul de procesare a cărnii, Sergiana Poiana Mărului, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care își va desfășura cea de-a VIII-a ediție în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Astfel, în cele două zile ale evenimentului, reprezentanții firmei Sergiana vor invita participanții să deguste din cele mai noi și cele mai gustoase...

Sergiana înseamnă Dinamică şi Responsabilitate

joi, 28 februarie 2019

(Comunicat) În 25 de ani de existenţă, Sergiana a parcurs un traseu spectaculos, într-un ritm alert, cel mai adesea cu mai multe proiecte de anvergură lansate simultan pe direcţii de dezvoltare diferite.   Aşa s-a ajuns la un sistem integrat de la cultura cerealelor şi producerea furajelor, până la producţia şi comercializarea cărnii şi a preparatelor din carne, alături de o retea de restaurante. Totul într-un proces dinamic ce...

Domnul Ioan Ladoși, reales în funcția de Președinte al APCPR

luni, 26 martie 2018

(Comunicat) În data de 22 martie 2018 a avut loc, la „Sergiana Center” Brașov, AdunareaGenerală a Asociației Producătorilor de Carne de Porc din România.   În cadrul Adunării Generale a APCPR au fost prezentate și aprobate materiale  specifice referitoare la activitatea desfășurată în anul 2017: raportul de activitate al Consiliului Director în anul 2017 și sinteza activității pe perioada de trei ani a mandatului...

Sergiana este Partener și va expune la Meat Milk 2018

miercuri, 21 martie 2018

Expo-Conferința Internațională Meat Milk 2018, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, va găzdui și de această dată standul companiei Sergiana Poiana Mărului, care, în calitate de Partener, își va expune cele mai noi produse din categoria Premium.   Iată cum își prezintă Sergiana activitatea și misiunea:   ”În 2017, Sergiana Grup reunește o fermă și un complex...

Top-ul lunii februarie al vizibilității în online al mărcilor de carne

joi, 8 martie 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii marcilor de carne si produse din carne, in online, pentru luna ianuarie 2018. Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru m[rcile din categoria carne si mezeluri sunt prezentate mai jos in doua...

Tudor Neculoiu-Sergiana: Industria are mari probleme cu forța de muncă

vineri, 3 noiembrie 2017

După o participare de succes la ediția din acest an a târgului Indagra Food, și după ce a fost gazda vizitei de documentare pe care delegația internațională care a participat la Congresul UECVB care s-a desfășurat recent la București, și care a vizitat unitatea de producție de la Poiana Mărului, compania Sergiana se pregătește de sărbătorirea Anului Nou.   Prezent la Romexpo, domnul Tudor Neculoiu a declarat pentru revista...

Afacerile Sergiana au atins cota de 45 de milioane de euro

miercuri, 8 februarie 2017

Grupul Sergiana, din judeţul Braşov, condus de Tudor Neculoiu, a ajuns la afaceri de aproape 45 mil. euro în 2016 din producţia şi comercializarea preparatelor din carne, 65% din business fiind generat de Sergiana Prodimpex, fabrica de preparate din carne din Poiana Mărului. Grupul cultivă cereale pe 1.600 de hectare de teren agricol, deţine propria fabrică de furaje, o fermă de 3.300 de scroafe în producţie, o fermă de 500 de vaci de...

La Poiana Brașov a început EXPO-Conferința Meat & Milk 2015

miercuri, 3 iunie 2015

Azi dimineață, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, în prezența numeroșilor participanți, a început ediția a IV-a a EXPO-Conferinței Meat & Milk 2015 care se desfășoară sub titlul ”Politici de sprijin, Retehnologizare, Performanță-Priorități pentru ieșirea din impas”.   După salutul de ”Bun venit adresat participanților de Claudia Bocean, director general al infoGROUP, organizatorul evenimentului, lucrările...

Ultima oră! Ioan Ladoși a fost reales Președinte al APCPR

marți, 17 februarie 2015

Ioan Ladoși a fost reales Președinte al APCPR, după ce, în data de 12 februarie 2015, la “Sergiana Center” Brașov, a avut loc Adunarea Generală a Membrilor Asociației Producătorilor de Carne de Porc din România, se arată într-un comunicat transmis la redacția revistei Fabrica de Carne. În cadrul Adunării Generale a Membrilor APCPR au fost prezentate materiale specifice privind gestiunea financiară a asociației, situația membrilor...

Piața determină mutații în rândul magazinelor procesatorilor de carne

joi, 5 februarie 2015

Piața determină mutații în rândul magazinelor procesatorilor de carne, multe dintre rețelele independete fiind puternic concurate de lanțurile de retail. Cu toate acestea, diminuarea presiunii kipermarket-urilor, asupra afacerilor companiilor procesatoare din sectorul de carne al României a fost una dintre strategiile care au contribuit, și încă mai contribuie, la succesul afacerilor. Mulți dintre proprietarii rețelelor independente...