Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sterilizare

Echipament revoluționar de sterilizare a laptelui praf

miercuri, 21 februarie 2018

Compania franceză Claranor, producătoare de echipamente de decontaminare și sterilizare, a anunțat fabricarea a ceea ce se spune că este primul echipament de sterilizare cu lumină pulsatorie pentru recipientele de lapte praf de lapte pentru sugari.   Pentru a se conforma așteptărilor producătorilor de alimente pentru sugari, compania a declarat că a proiectat un sistem de răcire uscată și a efectuat mai multe studii microbiologice...

Pasteurizarea cărnii cu raze infraroșii

luni, 15 septembrie 2014

Radiaţiile infraroşii sunt utilizate cu succes pentru pasteurizarea şi sterilizarea cărnii şi a produselor din carne, precum şi pentru frigerea, decongelarea şi deshidratarea cărnii. Fiind radiaţii de origine electromganetică, acestea pot fi folosite în combinaţie cu câmpul electromagnetic sau de sine-stătătoare. Sunt produse cu ajutorul unor surse cum ar fi lămpile, radiatoarele electrice tubulare sau din ceramică, informează...

Inova: Pasteurizarea și sterilizarea cărnii cu raze infraroșii

miercuri, 30 iulie 2014

Şi radiaţiile infraroşii sunt utilizate cu succes pentru pasteurizarea şi sterilizarea cărnii şi a produselor din carne, precum şi pentru frigerea, decongelarea şi deshidratarea cărnii. Fiind radiaţii de origine electromganetică, acestea pot fi folosite în combinaţie cu câmpul electromagnetic sau de sine-stătătoare. Sunt produse cu ajutorul unor surse cum ar fi lămpile, radiatoarele electrice tubulare sau din ceramică, informeaza...

Sterilizarea cu ozon: soluţia viitorului pentru o carne sigură

miercuri, 17 aprilie 2013

AUTOR: Ing. Tehnolog Cristina Delia Gavriluţ Calitatea este unul dintre criteriile de bază care asigură succesul unui aliment pe piaţă. Este foarte important ca atunci când alimentul ajunge la consumatori, destinatarii săi finali, aceştia să fie mulţumiţi de ceea ce pun pe masă, sub toate aspectele, de la felul în care arată produsul respectiv până la gustul pe care îl are. Satisfacţia consumatorilor asigură întoarcerea lor iar şi...