Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Structura

Structura sortimentală a vânzărilor de pe piaţa cărnii în 2013

miercuri, 18 iunie 2014

(Autor: Aura Alexa Ioan)  Piaţa cărnii proaspete a fost influenţată în mod negativ de câteva cauze semnificative, dacă ar fi să enumerăm doar costurile ridicate de producţie, lipsa aprovizionării cu cereale în prima parte a anului trecut, intrarea în faliment a unor ferme, recentul scandal al cărnii stricate şi terminând cu preţul de la raft al produselor.   Carnea refrigerată a stagnat   Potrivit...

Structura importurilor românești de carne

luni, 16 iunie 2014

(Autor: Alexandru Peligrad) O cincime din totalul importurilor de produse agroalimentare ale României în perioada 2002-2011, judecând din punct de vedere valoric,  sunt reprezentate de carne și produsele din carne. În topul importurilor de produse agroalimentare, carnea ocupă de departe primul loc (5,86 miliarde USD valoare a importurilor), la distanță mare de locul doi, ocupat de cereale (cu 2,6 miliarde USD) ne arată analiză care se...