Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Substituire

Suspiciune de substituire a speciei în produse din carne

luni, 18 martie 2013

În data de 13 martie, ANSVSA a fost informată de către un procesator din industria alimentară, despre o suspiciune de substituire de specie în cazul unor produse din carne. Probele au fost prelevate de către procesator în cadrul programului de autocontrol, în produsul finit rezultat în urma procesării şi etichetat ca având în componenţă carne de vită, identificându-se prezenţa ADN-ului specific de cal. La aceeaşi dată,...

Suspiciune de substituire a speciei în produse din carne

luni, 18 martie 2013

În data de 13 martie, ANSVSA a fost informată de către un procesator din industria alimentară, despre o suspiciune de substituire de specie în cazul unor produse din carne.   Probele au fost prelevate de către procesator în cadrul programului de autocontrol, în produsul finit rezultat în urma procesării şi etichetat ca având în componenţă carne de vită, identificându-se prezenţa ADN-ului specific de cal.   La...