Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tara de origine

Prețul cărnii nu mai scade, crește!

luni, 10 februarie 2014

Carnea de pui şi cea de porc ar putea întegistra majorări ale preţului, după ce Parlamentul European a adoptat, în 6 februarie, o decizie prin care etichetele trebuie să conţină locul de naştere al animalului, locul de creştere şi locul de sacrificare, este de părere europarlamentarul Rareş Niculescu. "Atrag atenţia asupra posibilei scumpiri a cărnii de porc şi pui determinată de o decizie adoptată, joi, de Parlamentul European, cu...

Din acest an, reglementări restrictive de etichetare a alimentelor

joi, 30 ianuarie 2014

Pe fondul interesului crescut al consumatorilor pentru identificarea precisa a provenientei, ingredintelor si valorilor nutritionale ale alimentelor, incepand cu 2014 vor fi aplicate noi reglementari europene si nationale cu privire al etichetarea produselor de acest tip. Ele prevad obligatii suplimentare pentru producatorii de alimente, cu scopul declarat de a asigura o protectie sporita consumatorilor. Pe piata romaneasca, prevederile cu caracter...