Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologii de frig

Noi indicatori ai prospeţimii cărnii şi produselor din carne

luni, 26 ianuarie 2015

Consumatorii estimează, de obicei, calitatea unui produs prin monitorizarea culorii, mirosului şi texturii. Cu toate acestea, uneori consumatorul nu poate aprecia calitatea unui produs alimentar prin acești indicatori de prospețime convenționali întrucât alimentele sunt ambalate. Există, însă, numeroase metode prin care poate fi stabilită prospeţimea alimentelor, cum ar fi noi indicatori ai prospeţimii cărnii şi produselor din carne ....

Tehnologii de frig la Romtherm 2014

marți, 28 ianuarie 2014

Prin organizarea unei noi editii a ROMTHERM, Romexpo isi propune sa creeze cadrul necesar dialogului de business, sa sprijine si sa promoveze mediul de afaceri din Romania, sustinand astfel companiile si politicile de dezvoltare ale acestora. Ca si in anii precedenti, expozitia va prezenta cele mai noi tendinte din domeniul instalatiilor de alimentare cu apa, sanitare si canalizare, instalatiilor de alimentare cu gaze, instalatiilor tehnologice,...