Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Temperatura

La Indagra 2017, Testo anunță marea premieră a anului 2017

joi, 26 octombrie 2017

Prezentă ca de fiecare dată la Indagra, compania Testo a atras la standul pe care îl are amenajat în Pavilionul central numeroși specialiști interesați de soluțiile tehnologice furnizate pentru industria alimentară din România.   Special pentru revista Meat.Milk., domnul Horațiu Bașa, Directorul General al firmei a declarat că, în premieră pentru sectorul specific, Testo a inaugurat acum două luni primul Laborator din țară de...

Depozitarea batoanelor de salam după afumare

sâmbătă, 11 octombrie 2014

Factorii de prelucrare şi depozitare pot favoriza contaminarea suplimentară a alimentelor sau pot inhiba/distruge parţial sau integral populaţia microbiană prezentă în preparatele din carne. Uneori, însă, modul ales pentru depozitare  poate schimba compoziţia chimică a salamurilor influenţând, după afumare, profilul microflorei contaminante. Corelaţii între condiţiile de depozitare şi perioada de valabilitate Pentru batoanele de...