Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tochitura

Rețete românești: Tochitură ardelenească

joi, 9 octombrie 2014

Reteta ”Tochitura ardeleneasca” face parte din proiectul “Descopera traditiile culinare romanesti” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications în parteneriat cu brandul Arpis. Reteta  a fost primita de la Castelul Printul Vanator si Dracula, Turda, Jud. Cluj (Ardeal), a fost preparata de bucatarii restaurantului Casa Oprescu (Parcul Tineretului). Ingrediente: ceafa de porc 230 gr, ulei Arpis 150 gr, sare, piper,...

Tradiții culinare: Tochitură ardelenească

vineri, 7 iunie 2013

Reţeta ”Tochitură ardelenească” face parte din proiectul “Descoperă tradiţiile culinare româneşti” derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications în parteneriat cu brandul Arpis. Rețeta  a fost primită de la Castelul Printul Vanator și Dracula, Turda, Jud. Cluj (Ardeal), a fost preparată de bucătarii restaurantului Casa Oprescu (Parcul Tineretului) și poate fi degustată în cadrul restaurantului, la un preț...