Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Traditii romanesti

Rețetă românească: Gulaș ardelenesc

marți, 6 ianuarie 2015

Reţeta de Gulaș ardelenesc pe care o prezentăm azi face parte din programul de educaţie culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii” derulat de agenţia Russenart Communications, fiind oferită de bucătăria restaurantului Celebration Garden.   Pentru a găti acest gulaș, aveți nevoie de următoarele ingrediente (1 porție):   100 g. pulpă de vită 50 g. carnați afumați 50 g. ceapă puțin ulei Arpis pt....

Tradiții românești: Pături cu carne

vineri, 21 februarie 2014

Reţeta face parte din a doua ediție a programului de educație culinară “Descoperă tradiţiile culinare româneşti!” derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications în parteneriat cu brandul Gold Maya și Kotanyi Romania. Ingrediente: Făină de mălai Gold Maya, Cârnați de casă,  branza de oaie framantata cu sare,untură – pentru prăjit, lapte acru (iaurt) de oaie – pentru servire Mod de preparare Se face o...

Tradiții românești: Borș moldovenesc

vineri, 2 august 2013

Reţeta face parte din proiectul “Descoperă tradiţiile culinare româneşti” derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications în parteneriat cu brandul Arpis. Rețeta ”Borș moldovenesc de fasole albă” a fost primită de la Adrian Buzoianu (www.chefbuzu.com) și preparată de Casa Oprescu, gazda proiectului în perioada mai – august. Din luna martie, derularea activităților din cadrul proiectului de responsabilitate...