Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ulei

Rețetă muntenească: Roșii umplute cu carne de pasăre

vineri, 12 decembrie 2014

Reteta Roșii umplute cu carne de pasăre, oferită agenției Russenart Communications de restaurantul Celebration Garned este folosită în Muntenia și face parte din a doua ediție a campaniei ”Descoperă tradițiile culinare românești”.   Ingrediente:   500 g. carne de pasăre, 200 g. ceapă, 100 g. untură 2 ouă, sare, piper, 12 roșii de mărimi apropiate, 600 g. sos de roșii 100 g. smântâna o felie de pâine din făină...

”Tradițiile culinare românești” vă propun o Belezdrugă

vineri, 10 mai 2013

Reţeta face parte din proiectul “Descoperă tradiţiile culinare româneşti” derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications în parteneriat cu brandul Arpis. Rețeta ”Belezdrugă” a fost primită de la Pensiunea Valea Mariilor, Com. Sant, Sat Valea Mare, Județul Bistrița-Năsăud (Ardeal) și a fost preparată de bucătarii restaurantului Casa Oprescu (Parcul Tineretului). Din luna martie, derularea activităților din...