Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
IFS

Vacuum

Pasteurizarea cu abur sub depresiune a cărnii

joi, 4 februarie 2016

Tratamentul termic aplicat cărnii şi produselor din carne provoacă diferite modificări fizico-chimice manifestate prin efecte senzoriale şi igienice benefice. Pasteurizarea cu abur sub depresiune este un tratament termic combinat aplicat carcaselor şi produselor din carne înainte de prelucrare ulterioară, pentru reducerea contaminării microbiene.   Tratamentul termic al cărnii şi produselor din carne   Obiectivele...

Echipamente de ambalare în atmosferă modificată

sâmbătă, 11 octombrie 2014

Ambalarea în atmosferă modificată prinde tot mai mult teren, mulți dintre procesatorii de carne optând pentru investiția în astfel de sisteme care măresc termenul de valabilitate al produselor. În ediția de față, vă propunem câteva echipamente furnizate de Packing Equipment Sales și produse de Venturi MAP Gaz Flushing Technology , echipamente proiectate având la bază conceptul de convenience.   Mașină de ambalat în sistem...

Ultravac 3500, pentru procesatorii mici și medii

vineri, 5 septembrie 2014

Se știe că ambalarea prin vacuumare aduce numeroase beneficii, în special legate de mărirea termenului de garanție a produselor. Nu mai puțin importante sunt beneficiile legate de depozitare și transport dar și cele legate de expunerea produselor în rafturile prevăzute cu frig ale magazinelor. Ultravac vine în întâmpinarea cererii, vizând de această dată procesatorii de mică și medie capacitate prin echipamentul de ambalare Ultravac...

Echipamente inovatoare Ultravac, pentru ambalarea vacuumată

vineri, 25 iulie 2014

Se știe că ambalarea prin vacuumare aduce numeroase beneficii, în special legate de mărirea termenului de garanție a produselor. Nu mai puțin importante sunt beneficiile legate de depozitare și transport dar și cele legate de expunerea produselor în rafturile prevăzute cu frig ale magazinelor. Ultimele soluții propuse de compania UltraSource sunt de referință, la nivel mondial, după cum notează MeatPackaging. Ultravac 225 este un...

Echipament de ambalare cu vacuum, FV 35

miercuri, 2 iulie 2014

FV 35-Flow-Vac este un sistem de ambalare prin vacuumare a cărnii, materialul strângându-se etanş în jurul produsului, echipamentul fiind ultima propunere a celor de la Globalmeat.   Filmul de protecţie utilizat la ambalare alimentează echipamentul printr-un sistem longitudinal, fapt care previne contaminarea cărnii prin atingerea unor alte suprafeţe ale maşinii. Ambalarea se realizează în întregime ermetic, excesul de material...