Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Verdesi

Produs super-premium Zimbria, la Indagra: curcan copt la jar, umplut cu fistic verde!

joi, 29 octombrie 2015

Marius Verdeși, proprietarul firmei Zimbria, s-a prezentat la târgul Indagra cu o serie de specialități sezoniere –cum ar fi toba și caltaboșul- dar, de departe, cel mai degustat produs este specialitatea proprie ”casei”: curcan copt la jar, cu fistic verde.   Acesta se afumă doar în afumătoare de cărămidă, iar lemnul este de esență tare, de fag. Unul dintre secretele acestei specialități este acela că trebuie preparat doar...

Indagra: Victor Ponta s-a desfătat cu pastramele Zimbria

joi, 30 octombrie 2014

Prezent la Indagra 2014, premierul Victor Ponta a vizitat standul firmei Zimbria, delectându-se cu pastrama  produsă după rețete tradiționale din zona Moldovei de Jos. Întreținându-se cu domnul Marius Verdeși, Victor Ponta a felicitat echipa Zimbria și a afirmat că produsele tradiționale românești pot fi un important atu al brandului de țară al României. Ulterior dialogului, special pentru revista Fabrica de Carne, domnul Verdeși...