Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Noutățile Expo-Conferiței Internaționale Meat.Milk 2019

Autor: meatmilkmarți, 5 februarie, 2019

Cea de-a opta ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat Milk, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”, va aduce în fața participanților teme de dezbatere de cel mai înalt interes.

 

Dacă prima zi a evenimentului va fi rezervată prezentărilor tehnologice și a celor științifice, pentru a doua zi, organizatorii vor pregăti două dezbateri de maxim interes.

 

Potrivit programului, sesiunea ”Liber la cuvânt” va purta titlul ”Piața neagră și evaziunea”, în cadrul acesteia urmând să dialogheze cu asistența reprezentanți ai Ministerului de Interne, ai Consiliului Concurenței, ANPC și ANSVSA.

 

Imediat după pauza de prânz și după turul oficial al standurilor, va avea loc ”Forum retail”, în care reprezentanți ai marilor lanțuri de hipermarket-uri, împreună cu procesatorii, vor face o analiză amănunțită a piețelor de carne și lapte ale României și vor încerca să identifice noi și eficiente căi de colaborare.

 

Detalii puteți afla accesând www.meat-milk.ro, la telefon 021.223.25.21, accesând ediția on-line a revistei Meat.Milk., sau intrând pe pagina de Facebook a aceleiași publicații.

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...