Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Noutățile Expo-Conferiței Internaționale Meat.Milk 2019

Autor: meatmilkmarți, 5 februarie, 2019

Cea de-a opta ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat Milk, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”, va aduce în fața participanților teme de dezbatere de cel mai înalt interes.

 

Dacă prima zi a evenimentului va fi rezervată prezentărilor tehnologice și a celor științifice, pentru a doua zi, organizatorii vor pregăti două dezbateri de maxim interes.

 

Potrivit programului, sesiunea ”Liber la cuvânt” va purta titlul ”Piața neagră și evaziunea”, în cadrul acesteia urmând să dialogheze cu asistența reprezentanți ai Ministerului de Interne, ai Consiliului Concurenței, ANPC și ANSVSA.

 

Imediat după pauza de prânz și după turul oficial al standurilor, va avea loc ”Forum retail”, în care reprezentanți ai marilor lanțuri de hipermarket-uri, împreună cu procesatorii, vor face o analiză amănunțită a piețelor de carne și lapte ale României și vor încerca să identifice noi și eficiente căi de colaborare.

 

Detalii puteți afla accesând www.meat-milk.ro, la telefon 021.223.25.21, accesând ediția on-line a revistei Meat.Milk., sau intrând pe pagina de Facebook a aceleiași publicații.

UE va penaliza calitatea duală cu până la 10 milioane de euro
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 23 ianuarie 2019

Deputații europeni au votat amendamente la legea privind calitatea duală, pentru companiile care comercializează produse alimentare de acest tip, urmând să aplice amenzi de până la 10 milioane de euro sau 4% din cifra de afaceri anuală a comerciantului, în încercarea de a proteja drepturile consumatorilor.   Astfel, deputații...

Doamna Maria Gabriela Zoană-Vicepreședinte al Comisiei pentru Agricultură a P.E., a confirmat participarea la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   miercuri, 16 ianuarie 2019

Doamna Maria Gabriela Zoană-Vicepreședinte al Comisiei pentru Agricultură a Parlamentului European, a confirmat prezența ca speaker la cea de-a VIII-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Protejarea interesului...