Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Noutățile Expo-Conferiței Internaționale Meat.Milk 2019

Autor: meatmilkmarți, 5 februarie, 2019

Cea de-a opta ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat Milk, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”, va aduce în fața participanților teme de dezbatere de cel mai înalt interes.

 

Dacă prima zi a evenimentului va fi rezervată prezentărilor tehnologice și a celor științifice, pentru a doua zi, organizatorii vor pregăti două dezbateri de maxim interes.

 

Potrivit programului, sesiunea ”Liber la cuvânt” va purta titlul ”Piața neagră și evaziunea”, în cadrul acesteia urmând să dialogheze cu asistența reprezentanți ai Ministerului de Interne, ai Consiliului Concurenței, ANPC și ANSVSA.

 

Imediat după pauza de prânz și după turul oficial al standurilor, va avea loc ”Forum retail”, în care reprezentanți ai marilor lanțuri de hipermarket-uri, împreună cu procesatorii, vor face o analiză amănunțită a piețelor de carne și lapte ale României și vor încerca să identifice noi și eficiente căi de colaborare.

 

Detalii puteți afla accesând www.meat-milk.ro, la telefon 021.223.25.21, accesând ediția on-line a revistei Meat.Milk., sau intrând pe pagina de Facebook a aceleiași publicații.

ACEBOP: Nu transportați animalele vii decât în condiții optime!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 iulie 2019

Ca urmare a scrisorii pe care, Comisarul European Vytenis Andriukaitis, membru al Comisiei Europene, a adresat-o ministrului agriculturii din România, Petre Daea, în care i-a solicitat stoparea exportului a 70.000 de ovine către Orientul Mijlociu, din cauza condițiilor improprii de transport, ACEBOP și-a transmis opinia oficială față de...

European Dairy Association salută acordul UE-Mercosur
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 10 iulie 2019

Asociația europeană pentru produse lactate-EDA a declarat că salută acordul comercial global încheiat între UE și Mercosur (Argentina, Brazilia, Paraguay și Uruguay).   După două decenii, Mercosur și Uniunea Europeană au ajuns la un acord privind mediul comercial care acoperă mai mult de 780 de milioane de...