Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Novacul afumat va obtine certificarea doc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Modern Buyer, produsul cu cel mai mare succes al celor de la Doripresco in cadrul Greenweek este Novacul Afumat din Tara Barsei, pentru care compania brasoveana intentioneaza sa obtina Denumire de Origine Protejata, documentatia trecand de perioada de opozitie si aflandu-se in faza de evaluare a conformitatii produsului de catre organismul in cauza.

Furnizorul de peste din Brasov a prezentat la stand produse traditionele romanesti, precum: salate din icre de crap, produse afumate din pastrav si crap, pasta din pastrav, produse din peste afumat cu mirodenii romanesti.

Pentru Doripesco participarea la Saptamana Verde a reprezentat un adevarat succes, datorita feedback-ului primit atat din partea consumatorilor germani ce au degustat produsele noastre pentru prima oara, cat si a reactiei romanilor stabiliti in Germania. In plus, am demarat primul parteneriat cu doua magazine din Munchen specializate pe produse traditionale romanesti, a declarat Ruxandra Coc, Director Dezvoltare Doripesco, reprezentanta companiei in cadrul Expozitiei Internationale de la Berlin.

In cadrul pavilionului dedicat tarii noastre, intins pe 1.000 de metri, companii din toate zonele si-au expus produsele: branzeturi, miere si produse apicole, conserve de fructe si legume, carne si produse din carne, produse de panificatie, vinuri, palinca, sucuri naturale, produse din lemn cioplit, tesaturi. In fiecare an, Germania are ca partener in organizarea acestui eveniment o tara participant, Romania fiind cea aleasa pentru editia din acest an.

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...

Seminar organizat la Tulcea pe tema agriculturii ecologice
Autor: meatmilk  /   joi, 21 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de Stat Daniel Dumitru Botănoiu a fost prezent la Tulcea pentru a participa la seminarul “Agricultura ecologică-pilon de susținere al turismului responsabil în Delta Dunării”, eveniment organizat de Consiliului Județean Tulcea, Asociația de Management a Destinației Turistice Delta Dunării și a Delta...