Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Nu ratați Conferinţa Internaţională “Excellence in Supply Chain Management”

Autor: Meat MIlkmiercuri, 20 noiembrie, 2013

APTUS Software şi Manhattan Associates organizează în data de 21 noiembrie 2013 cea de-a treia ediţie a Conferinţei “Excellence in Supply Chain Management”, un eveniment în care vor fi prezentate aplicaţii software şi echipamente de ultimă generaţie din domeniul Warehouse Management System. Partenerii APTUS Software pentru acest eveniment sunt Manhattan Associates, Intermec, Vocollect, Demand Solutions, Elo Digital şi AVITECH.

Participanţii la Conferinţă vor avea ocazia să descopere soluţii eficiente pentru domeniul logisticii, prezentate de importanţi specialişti în managementul depozitelor, inclusiv din rândul celor care beneficiază deja de o astfel de soluţie.

Warehouse Management System (WMS) este un sistem de management IT care oferă utilizatorilor posibilitatea de a urmări activităţile specifice din depozit şi de a controla stocurile în timp real. Astfel, administrarea fluxului de marfuri – fizic şi scriptic, de la intrarea lor în depozit până la ieşirea lor finală, devine o activitate eficientă, executată în timp util.
Agenda şi detaliile evenimentului sunt disponibile la link-ul event.aptus.ro.
Participarea la conferinţă este gratuită, pe bază de înscriere prealabilă (până pe data de 18 noiembrie 2013). Mai mult, toţi participanţii vor primi cadou cartea „Dynamic Supply Chains”, de John Gattorna, iar la finalul evenimentul se vor trage la sorţi câştigătorii a două premii deosebite: o evaluare gratuită a operaţiunilor din depozit şi o tabletă Apple iPad.
Pentru detalii suplimentare despre conferinţă sau pentru confirmarea participării, cei interesaţi pot contacta APTUS Software pe adresa de e-mail event@aptus.ro sau la numărul de telefon 0749.099.007. Formularul de înscriere este disponibil şi la link-ul event.aptus.ro.
Despre APTUS Software

APTUS Software îmbină pasiunea cu cele mai noi tehnologii pentru a construi soluţii software specifice şi personalizate, potrivite fiecărui client în parte. Compania a reuşit să-şi creeze un bun renume pe piaţa IT&C din România prin soluţiile şi serviciile de calitate premium pe care le oferă, bazându-se pe un nivel tehnic ridicat în toate domeniile de expertiză. APTUS Software propune soluţii software inovatoare şi accesibile, ce îmbunătăţesc procesele IT, reduc costurile din companii, cresc eficienţa şi permit evoluţia pozitivă a relaţiilor cu partenerii şi clienţii.

APTUS Software
Şos. Pipera-Tunari, nr 1/II
Tel.: +40215273399
Fax: +40215273398
Website: www.aptus.ro
E-mail: info@aptus.ro

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...