Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Nunta regala din marea britanie confirma o noua vedeta a industriei alimentare

Autor: marți, 5 februarie, 2013

Potrivit meatpoultry.com, prezenta preparatelor de rata din productia de carne a firmei britanice Gressingham Foods, pe lista mancarurilor de la nunta regala a printului William cu frumoasa Kate Middleton, a confirmat acest producator ca vedeta incontestabila a momentului.

Alaturi de alte fineturi culinare, la receptia de la Palatul Buckingham, invitatii au fost serviti cu rata Gressingham de Suffolk.

William Buchanan, Director comercial al Gressingham Foods a declarat: A fost o mare onoare pentru noi sa vedem Gressingham Duck in meniul oficial al nuntii regale, mai ales ca acest meniu a fost conceput pentru a prezenta cele mai bune alimente pe care Marea Britanie le poate oferi. Este un mare privilegiu pentru noi sa fim recunoscuti la nivel national.

Gressingham Foods este o afacere de familie infiintata in 1971. Compania este singura din lume licentiata pentru a produce Gressingham Duck, o specie unica obtinuta din incrucisarea ratelor salbatice Mallard si Pekin renumite pentru gustul lor superior.

Ulterior fericitului eveniment, Gressingham Foods a primit Marele Sigiliu Regal, care ii confera statutul de Producator autorizat pentru Casa Regala a Marii Britanii.(I.S.)

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...

Nunta regala din marea britanie confirma o noua vedeta a industriei alimentare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit meatpoultry.com, prezenta preparatelor de rata din productia de carne a firmei britanice Gressingham Foods, pe lista mancarurilor de la nunta regala a printului William cu frumoasa Kate Middleton, a confirmat acest producator ca vedeta incontestabila a momentului.

Alaturi de alte fineturi culinare, la receptia de la Palatul Buckingham, invitatii au fost serviti cu rata Gressingham de Suffolk.

William Buchanan, Director comercial al Gressingham Foods a declarat: A fost o mare onoare pentru noi sa vedem Gressingham Duck in meniul oficial al nuntii regale, mai ales ca acest meniu a fost conceput pentru a prezenta cele mai bune alimente pe care Marea Britanie le poate oferi. Este un mare privilegiu pentru noi sa fim recunoscuti la nivel national.

Gressingham Foods este o afacere de familie infiintata in 1971. Compania este singura din lume licentiata pentru a produce Gressingham Duck, o specie unica obtinuta din incrucisarea ratelor salbatice Mallard si Pekin renumite pentru gustul lor superior.

Ulterior fericitului eveniment, Gressingham Foods a primit Marele Sigiliu Regal, care ii confera statutul de Producator autorizat pentru Casa Regala a Marii Britanii.(I.S.)

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...

În primele nouă luni, Carrefour Romania raportează vânzări de 1,5 miliarde de euro
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 noiembrie 2018

Carrefour România a raportat vânzări de 1,5 miliarde de euro, în creștere cu 8,3% la cursul de schimb constant, în primele nouă luni ale anului, după cum informează European Supermarket Magazine. În procente, vânzările pentru aceeași perioadă au crescut cu 4,8%.   Pentru prima dată, vânzările din România ale...

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...