Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Nutreco se pregateste sa preia provimi

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Grupul olandez de productie furaje Nutreco se pregateste de preluarea rivalului sau francez Provimi anunta allaboutfeed.com, citand presa olandeza.

Provimi este in acest moment detinut de un grupul britanic de private equity Permira care declara ca ia in considerare Nutreco ca si potential cumparator dar nu exlude si alti potentiali achizitori in conditiile in care oferta companiei olandeze nu va fi suficient de mare.

Nutreco a incercat sa cumpere Provini si in 2002 si in 2007 insa analistii dau ca sigura preluarea de aceasta data. Principalul impediment este pretul care, conform sursei citate se ridica la cel putin 1, 4 milioane de euro.

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...

CEC Bank: Mihaela Popa, numită ca Director General–Presedinte interimar
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Actionarul CEC BANK S.A., Statul Roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, a hotarat modificarea statutului Bancii in sensul adoptarii sistemului splitat de conducere (separarea functiei de Presedinte al Consiliului de Administratie de cea de Director General – Presedinte al Comitetului de Directie). Totodata, Adunarea...