Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Nutreco se pregateste sa preia provimi

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Grupul olandez de productie furaje Nutreco se pregateste de preluarea rivalului sau francez Provimi anunta allaboutfeed.com, citand presa olandeza.

Provimi este in acest moment detinut de un grupul britanic de private equity Permira care declara ca ia in considerare Nutreco ca si potential cumparator dar nu exlude si alti potentiali achizitori in conditiile in care oferta companiei olandeze nu va fi suficient de mare.

Nutreco a incercat sa cumpere Provini si in 2002 si in 2007 insa analistii dau ca sigura preluarea de aceasta data. Principalul impediment este pretul care, conform sursei citate se ridica la cel putin 1, 4 milioane de euro.

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...