Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Nutreco se pregateste sa preia provimi

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Grupul olandez de productie furaje Nutreco se pregateste de preluarea rivalului sau francez Provimi anunta allaboutfeed.com, citand presa olandeza.

Provimi este in acest moment detinut de un grupul britanic de private equity Permira care declara ca ia in considerare Nutreco ca si potential cumparator dar nu exlude si alti potentiali achizitori in conditiile in care oferta companiei olandeze nu va fi suficient de mare.

Nutreco a incercat sa cumpere Provini si in 2002 si in 2007 insa analistii dau ca sigura preluarea de aceasta data. Principalul impediment este pretul care, conform sursei citate se ridica la cel putin 1, 4 milioane de euro.

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...