Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

O companie thailandeza va investi 500 milioane de dolari in rusia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Charoen Pokphand Foods (CPF), liderul pietei agro-alimentare din Thailanda planuieste sa investeasca 15 miliarde de ruble (500 milioane de dolari) in industria carnii din Rusia, declara oficialii companiei, citati de presa internationala.

Majoritatea fondurilor vor fi investite in constructia unui holding agricol care se va alatura unei fabrici de nutreturi, unei crescatorii de porci si unei unitati de procesare carne pe care compania le detine deja in Rusia. Mai mult, compania este pe cale sa lanseze in acesta tara si un lant propriu de supermarketuri.
Conform directorului adjunct al Charoen in Rusia, Surat Rakhimbabaev, compania va finaliza in lunile urmatoare constructia a doua ferme de porci – una pentru scroafe, cu o capacitate de 2400 de capete, si una pentru 28 000 de porci.

Analistii apreciaza ca, facandu-si o asemenea intrare pe piata, compania Charoen va ? unul din primii zece jucatori din domeniul procesarii de carne din Rusia.

Safir: Tu știi cum să alegi preparatele și semipreparatele din carne de pui?
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Ritmul de viață alert ne determină deseori să recurgem la soluții menite să ne simplifice viața și care să nu implice prea multe resurse de timp și de energie consumate. La nivel culinar, această alegere se reflectă în orientarea către produsele preparate și semipreparate.   Provocarea consumatorului rezidă...

Bento Cloud Services: Mai multă disponibilitate și securitate a datelor
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani de experienta in livrarea de servicii de externalizare IT si servicii Cloud, ofera prin intermediul Bento Cloud Services, servicii de consultanta, implementare si migrare. Serviciile sunt livrate de pe cele mai puternice platforme cloud de pe piata,ca Microsoft Azure sau...