Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

O companie thailandeza va investi 500 milioane de dolari in rusia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Charoen Pokphand Foods (CPF), liderul pietei agro-alimentare din Thailanda planuieste sa investeasca 15 miliarde de ruble (500 milioane de dolari) in industria carnii din Rusia, declara oficialii companiei, citati de presa internationala.

Majoritatea fondurilor vor fi investite in constructia unui holding agricol care se va alatura unei fabrici de nutreturi, unei crescatorii de porci si unei unitati de procesare carne pe care compania le detine deja in Rusia. Mai mult, compania este pe cale sa lanseze in acesta tara si un lant propriu de supermarketuri.
Conform directorului adjunct al Charoen in Rusia, Surat Rakhimbabaev, compania va finaliza in lunile urmatoare constructia a doua ferme de porci – una pentru scroafe, cu o capacitate de 2400 de capete, si una pentru 28 000 de porci.

Analistii apreciaza ca, facandu-si o asemenea intrare pe piata, compania Charoen va ? unul din primii zece jucatori din domeniul procesarii de carne din Rusia.

Parmalat va cumpăra Kraft Heinz Cheese-Canada, pentru 1,62 miliarde de dolari
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Grupul Parmalat face investiții semnificative în producția canadiană de lactate, prin achiziționarea diviziei de brânzeturi Kraft Heinz Canada, inclusiv a mărcilor Cracker Barrel, P'tit Quebec și aMOOza.   Parmalat, controlat de Lactalis-Franța, a anunțat că va adăuga mai multe branduri noi în portofoliul său, odată cu...

Drupa 2020: Tendințe în tehnologia imprimării ambalajelor
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

AIPIA (Asociația Industriei de Ambalaje Active & Inteligente), colaborează intens cu organizatorii târgului cu Drupa 2020, pentru a prezenta ultimele tendințe și tehnologii Active & Intelligent Packaging.   În acest sens, Eef de Ferrante, CEO al AIPIA, a vorbit în cadrul Congresului Mondial al Asociației, care s-a...