Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

O companie thailandeza va investi 500 milioane de dolari in rusia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Charoen Pokphand Foods (CPF), liderul pietei agro-alimentare din Thailanda planuieste sa investeasca 15 miliarde de ruble (500 milioane de dolari) in industria carnii din Rusia, declara oficialii companiei, citati de presa internationala.

Majoritatea fondurilor vor fi investite in constructia unui holding agricol care se va alatura unei fabrici de nutreturi, unei crescatorii de porci si unei unitati de procesare carne pe care compania le detine deja in Rusia. Mai mult, compania este pe cale sa lanseze in acesta tara si un lant propriu de supermarketuri.
Conform directorului adjunct al Charoen in Rusia, Surat Rakhimbabaev, compania va finaliza in lunile urmatoare constructia a doua ferme de porci – una pentru scroafe, cu o capacitate de 2400 de capete, si una pentru 28 000 de porci.

Analistii apreciaza ca, facandu-si o asemenea intrare pe piata, compania Charoen va ? unul din primii zece jucatori din domeniul procesarii de carne din Rusia.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...