Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

O firmă de investiții câștigă licitația pentru fabrica Northern Beef

Autor: Meat MIlkmarți, 10 decembrie, 2013

O companie de investiții private este pe cale să preia activele companiei falimentare Northern Beef Packers după ce a prezentat cea mai mare ofertă pentru companie saptamana trecută, informează The Meat Site.

Oferta din partea companiei White Oak Global Advisors a combătut oferta celor de la American Foods Group, care au deschis licitația cu o ofertă de 12,750,000 dolari – minimul pentru a intra în licitație.

Potrivit unui raport în Argus Leader, oferta celor de la White Oak include 39.5 milioane dolari într-o linie de credit, pe care Northern Beef o datorează și alte 4.8 milioane dolari pentru a achita alți creditori.

White Oak și American Foods au fost singurii care au participat la licitația pentru fabrica de 115 milioane dolari din Aberdeen South Dakota, care a fost închisă la începutul acestui an după ce fusese deschisă de câteva luni.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...