Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

O imbinare fericita a specificului romanesc cu calitatea germana

Autor: Meat MIlkluni, 28 ianuarie, 2013

Firma Lay Condimente SRL comercializeaza condimente si mixuri de condimente pentru gastronomie, hoteluri si restaurante, punandu-va la dispozitie si cateva retete.

Pui italian „Rugola”

Ingrediente:
• piept de pui – 1 Kg
• crema de branza – 150 g
• rosii deshidratate – dupa gust
• sunca de Parma – 20 felii
• marinol „Tomato – Rugola” de la Lay Condimente – 40 – 60 g

Mod de lucru:
Pieptul de pui se taie felii, se unge cu marinol si peste el se aseaza crema de branza amestecata cu Virginia de la Lay Condimente.
Deasupra se pun rosiile deshidratate. Pieptul de pui umplut se infasoara cu 2 felii de sunca si se prinde cu o scobitoare.
Puiul italian se pregateste la cuptor.

Corabioare cu sparanghel

Ingrediente:
• cotlet de porc – fara oase
• sparanghel conservat
• branza rasa
• marinol Grillbutter de la Lay Condimente – 40 g
• sare condimentata pentru gratar de la Lay Condimente – 8 g

Mod de lucru:
Se feliaza cotletul de porc si se unge cu marinol Grillbutter de la Lay Condimente.
Deasupra se aseaza sparanghelul si se presara branza.
Se asezoneaza cu sare condimentata si se leaga la mijloc.
Se introduce la cuptor.

Ingrediente ”surpriză” pentru deserturile lactate
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 30 ianuarie 2019

Noile arome surprinzătoare sunt tendințe în toate categoriile de alimente și băuturi, iar industria lactatelor nu face excepție, mai ales când e vorba despre deserturi. Și, cu cât sunt mai exotice, cu atât sunt mai incitante pentru consumatorii care doresc din ce în ce mai mult noi experiențe. Tocmai de aceea, Food Business News a...

Vitamine cu relevanță pentru procesarea cărnii
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 24 ianuarie 2019

Percepția noastră despre hrană s-a schimbat de-a lungul secolelor. Inițial, mâncarea a fost pur și simplu percepută ca mijloc de a obține substanțele nutritive și energia necesare organismului. Mai târziu, datorită evoluției din știința nutriției, a început să fie văzută ca un mijloc de sprijinire a creșterii și dezvoltării...