Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

O imbinare fericita a specificului romanesc cu calitatea germana

Autor: Meat MIlkluni, 28 ianuarie, 2013

Firma Lay Condimente SRL comercializeaza condimente si mixuri de condimente pentru gastronomie, hoteluri si restaurante, punandu-va la dispozitie si cateva retete.

Pui italian „Rugola”

Ingrediente:
• piept de pui – 1 Kg
• crema de branza – 150 g
• rosii deshidratate – dupa gust
• sunca de Parma – 20 felii
• marinol „Tomato – Rugola” de la Lay Condimente – 40 – 60 g

Mod de lucru:
Pieptul de pui se taie felii, se unge cu marinol si peste el se aseaza crema de branza amestecata cu Virginia de la Lay Condimente.
Deasupra se pun rosiile deshidratate. Pieptul de pui umplut se infasoara cu 2 felii de sunca si se prinde cu o scobitoare.
Puiul italian se pregateste la cuptor.

Corabioare cu sparanghel

Ingrediente:
• cotlet de porc – fara oase
• sparanghel conservat
• branza rasa
• marinol Grillbutter de la Lay Condimente – 40 g
• sare condimentata pentru gratar de la Lay Condimente – 8 g

Mod de lucru:
Se feliaza cotletul de porc si se unge cu marinol Grillbutter de la Lay Condimente.
Deasupra se aseaza sparanghelul si se presara branza.
Se asezoneaza cu sare condimentata si se leaga la mijloc.
Se introduce la cuptor.

ICL Food își prezintă noutățile la FIE-Salonul Ingredientelor de la Frankfurt
Autor: meatmilk  /   miercuri, 22 noiembrie 2017

(Comunicat) Consumatorii de azi doresc cu certitudine totul: textura, stabilitatea, conținutul ridicat de proteine, sodiul redus; comoditate, opțiuni diverse. Evoluția continuă a tendințelor pieței este nelimitată. Oricare ar fi provocarea formularelor, specialiștii de la ICL Food Specialties o acoperă cu sisteme noi de ingrediente care...

Chr. Hansen adaugă în portofoliu noi culturi din gama FreshQ
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 3 noiembrie 2017

Pornind de la constatarea că tot mai mulți consumatori doresc o perioadă de depozitare mai mare a produselor lactate, compania globală de biostiințe Chr. Hansen a dezvoltat o nouă serie de culturi FreshQ, după ce acest portofoliu a fost lansat acum cinci ani, pentru a proteja produsele împotriva drojdiei și a mucegaiului într-un mod...