Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

O măcelărie din Paris a lansat automatul non-stop de …carne!

Autor: Miruna Sorescumiercuri, 24 februarie, 2016

Parizienilor cărora li se face poftă de fripturi, cârnați și alte produse de măcelărie, pot achiziționa carne crudă de la prima mașină de vânzare de carne, din Capitală. Automatul de carne a fost instalat în afara măcelăriei L”ami Txulette, din arondismentul 11, Paris.

 

Acesta este primul distribuitor automat de carne refrigerată din Paris, iar o bucată de carne de vită ajunge la un preț de 6 euro.

Potrivit presei franceze, aparatul vinde carne la prețul pietii și acceptă atât plata în numerar cât și plata cu cardul de credit. Printre oferte, cele mai apreciate sunt friptura din mușchi de vită, la 250 grame, cost 8,50 euro și un set de coaste gemene de porc, la prețul de 5 euro!

 

Automatul în sine costă în jur de 10.000 euro, potrivit presei franceze, este cel de-al patrulea din țară și face parte dintr-o tendință în creștere de a face aceste produse disponibile non-stop.

Măcelăria L”Ami Txulette a declarat pentru publicația The Telegraph că ”distributorul oferă o selecție a produselor pe care măcelăria noastră le pregătește. Ne-am dorit pentru clienții noștri să le oferim un serviciu suplimentar, atunci când magazinul este închis”.

Industria porcilor din Germania: Puseu sau prăbușire?
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 3 octombrie 2018

Germania, membră a EuroTier și una dintre cele mai mari producătoare de porci din Europa, se confruntă recent cu diminuarea volumul producției și cu scăderea exporturilor. Dacă aceste evoluții se dovedesc a fi începutul unui proces pe termen lung, efectele vor fi resimțite în întreaga Europă.   De doi ani,...

Conferința la Nivel Înalt privind Pescuitul Costier în Mediterană și Marea Neagră
Autor: meatmilk  /   luni, 1 octombrie 2018

(Comunicat MADR) În data de 25 septembrie 2018 a avut loc, în Malta, sub egida Comisiei Generale pentru Pescuit în Marea Mediterană (GFCM), prima zi a Conferinței la Nivel Înalt privind Pescuitul Costier Sustenabil în Marea Mediterană și Marea Neagră, dedicată discuțiilor între părțile interesate - reprezentanți ai pescarilor, ai...