Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

O măcelărie din Paris a lansat automatul non-stop de …carne!

Autor: Miruna Sorescumiercuri, 24 februarie, 2016

Parizienilor cărora li se face poftă de fripturi, cârnați și alte produse de măcelărie, pot achiziționa carne crudă de la prima mașină de vânzare de carne, din Capitală. Automatul de carne a fost instalat în afara măcelăriei L”ami Txulette, din arondismentul 11, Paris.

 

Acesta este primul distribuitor automat de carne refrigerată din Paris, iar o bucată de carne de vită ajunge la un preț de 6 euro.

Potrivit presei franceze, aparatul vinde carne la prețul pietii și acceptă atât plata în numerar cât și plata cu cardul de credit. Printre oferte, cele mai apreciate sunt friptura din mușchi de vită, la 250 grame, cost 8,50 euro și un set de coaste gemene de porc, la prețul de 5 euro!

 

Automatul în sine costă în jur de 10.000 euro, potrivit presei franceze, este cel de-al patrulea din țară și face parte dintr-o tendință în creștere de a face aceste produse disponibile non-stop.

Măcelăria L”Ami Txulette a declarat pentru publicația The Telegraph că ”distributorul oferă o selecție a produselor pe care măcelăria noastră le pregătește. Ne-am dorit pentru clienții noștri să le oferim un serviciu suplimentar, atunci când magazinul este închis”.

EuroCommerce: Cerem condiționarea acordării de fonduri europene de respectarea statului de drept
Autor: meatmilk  /   miercuri, 16 mai 2018

(Comunicat) Vorbind în cadrul Comisiei Europene, Christian Verschueren-Președinte al EuroCommerce a transmis organismului european opinia și propunerile asociației pe care o conduce, în legătură cu viitorul buget al Uniunii Europene și a informat cu privire la prioritățile celui mai mare angajator din sectorul privat din UE. Acesta a...

Jean Claude Junker a prezentat principiile bugetului UE 2021-2027
Autor: meatmilk  /   miercuri, 2 mai 2018

(Comunicat) Comisia Europeană a propus miercuri, 2 mai, un buget pe termen lung pragmatic și modern pentru perioada 2021-2027. Acesta este un răspuns onest la realitatea actuală, în care se așteaptă ca Europa să joace un rol mai important în asigurarea securității și a stabilității într-o lume instabilă, într-un moment în care...