Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

O măcelărie din Paris a lansat automatul non-stop de …carne!

Autor: Miruna Sorescumiercuri, 24 februarie, 2016

Parizienilor cărora li se face poftă de fripturi, cârnați și alte produse de măcelărie, pot achiziționa carne crudă de la prima mașină de vânzare de carne, din Capitală. Automatul de carne a fost instalat în afara măcelăriei L”ami Txulette, din arondismentul 11, Paris.

 

Acesta este primul distribuitor automat de carne refrigerată din Paris, iar o bucată de carne de vită ajunge la un preț de 6 euro.

Potrivit presei franceze, aparatul vinde carne la prețul pietii și acceptă atât plata în numerar cât și plata cu cardul de credit. Printre oferte, cele mai apreciate sunt friptura din mușchi de vită, la 250 grame, cost 8,50 euro și un set de coaste gemene de porc, la prețul de 5 euro!

 

Automatul în sine costă în jur de 10.000 euro, potrivit presei franceze, este cel de-al patrulea din țară și face parte dintr-o tendință în creștere de a face aceste produse disponibile non-stop.

Măcelăria L”Ami Txulette a declarat pentru publicația The Telegraph că ”distributorul oferă o selecție a produselor pe care măcelăria noastră le pregătește. Ne-am dorit pentru clienții noștri să le oferim un serviciu suplimentar, atunci când magazinul este închis”.

La KolnMesse s-a sărbătorit ”Anuga Food Frozen”
Autor: meatmilk  /   miercuri, 13 martie 2019

În prima săptămână a lunii martie 2019, la KolnMesse, s-a sărbătorit Ziua alimentelor congelate-Anuga. Sărbătoarea culinară a fost introdusă în 1984 de către președintele american, Ronald Reagan, pentru a aduce un omagiu serviciilor industriei alimentare congelate din SUA.   Între timp, industria alimentelor congelate...

Companiile britanice de carne resimt deja efectele negative ale Brexit-ului
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 7 martie 2019

Companile de prelucrare a cărnii din Marea Britanie raportează deja un impact negativ asupra vânzărilor, înainte de termenul limită de 29 martie Brexit.   Potrivit Asociației Britanice a Procesatorilor de Carne (BMPA), firmele raportează că clienții anulează deja comenzi și cumpără produse din alte țări, din cauza lipsei...