Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
IFS

O nouă aplicație pentru diagnoza echipamentelor

Autor: meatmilkjoi, 2 martie, 2017

Atunci când apare o problemă în producție, din cauza echipamentelor, nu există timp pentru un proces îndelungat de descoperire și găsire a colegilor.

 

În multe operațiuni industriale din zilele noastre, muncitorii trebuie să gestioneze evenimentele care opresc activitatea conectându-se la server, sărind de la un dispozitiv la altul și de la o sursă de date la alta, alternând portalurile de informații și încercând să găsească colegii care au expertiză în rezolvarea acelei probleme specifice. Timpul pentru găsirea soluției se mărește atunci când muncitorii nu au instrumente de vizualizare, colaborare sau sisteme de informații disponibile instant de pe dispozitivul lor preferat.

 

Rockwell Automation anunță lansarea unei noi aplicații, FactoryTalk TeamONE, pentru telefoanele inteligente cu iOS și Android.Făcând parte din strategia extinsă de Soluții de Informație a companiei pentru a ajuta angajații să ia decizii mai bune la locul de muncă, aplicația se conectează fără întrerupere la tehnologia pe care producătorii o adoptă pe parcursul transformării lor digitale. Aplicația stimulează productivitatea echipei, permițând utilizatorilor să colaboreze și să împărtășească cunoștințe, să vizualizeze diagnosticarea producției în direct, să interacționeze cu alarmele aparatelor și să depaneze dispozitivele. Echipele care folosesc aplicațiaFactoryTalk TeamONE pot determina o reducere a timpului mediu pentru reparații.

 

Prin oferirea, aproape instantaneu, a unor date legate de incidente și dispozitive, muncitorii din fabrică, inginerii și departamentul IT pot colabora pentru a rezolva problemele rapid. Cu ajutorul propriului smartphone, angajații pot alege dintr-o varietate de module cu aplicația FactoryTalk TeamONE pentru a vizualiza direct informații de la dispozitive precum unitățile Allen-Bradley PowerFlex, sau să vizualizeze starea de sănătate la nivel înalt a oricărui dispozitiv EtherNet/IP.Aceste informații pot fi distribuite cu ajutorul modulelor de colaborare și depanare ale aplicației către alți membri de încredere ai echipei. Odată problemele rezolvate, soluțiile pot fi semnalate, salvate și căutate data viitoare când are loc un incident.

 

 

“De obicei, companiile industriale pierd ani buni și fac investiții semnificative în noi tehnologii pentru a vizualiza datele furnizate de aparatură înainte de a putea să vadă vreun rezultat în creșterea productivității”,a spus Kyle Reissner, liderul platformei de mobilitate, Arhitectură Integrată, Rockwell Automation. “Aplicația FactoryTalk TeamONEintroduce o nouă paradigmă, cu zero conflicte raportat la valoare, în care echipele pot descărca aplicația, pot forma o echipă și pot să-și folosească cunoștințele, alături de datele furnizate de aparat pentru a determina creșterea productivității. Aplicația nu necesită echipe pentru instalarea unor servere, nu are o infrastructură pre-existentă precum serverele OPC și nu conectează automat active și dispozitive la cloud pentru a folosi modulele”.

 

 

Aplicația FactoryTalk TeamONE este un nod smart. În loc să acționeze ca un client care se conectează la un server, modulele de dispozitiv ale aplicației comunică direct cu aparatele din rețea pentru vizualizarea în timp real a datelor. Atunci când este disponibil accesul securizat la cloud, modulele se pot sincroniza cu aparatele altor membri de încredere din echipă.

 

 

Versiunea inițială, cunoscută sub numele FactoryTalk TeamONE Free Edition,este disponibilă acum și include opt module: incidente, sănătatea aparatelor, panou echipă, bibliotecă, conectează-te, comenzi și mesagerie, conectare și tendințe. Poate fi descărcată din magazinele de aplicații ale Apple sau din Google Play. Pe viitor, FactoryTalk TeamONEStandard Edition va fi disponibilă din 2017 pe bază de abonament anual. Va avea un modul suplimentar de alarme, conectare multiplă a mai multor echipe și alte caracteristici pe măsură ce este analizat feedback-ul din partea clienților. Echipele care folosesc o combinație de versiuni gratuite și pe bază de abonament nu întâmpină obstacole în colaborare.

 

 

“Noi vedem FactoryTalk TeamONE ca fiind prima aplicație care se concentrează doar pe creșterea productivității muncitorilor industriali prin convergența dintre colaborarea de echipă și datele automatizate”, a spus Reissner. “Este un spațiu foarte interesant și inovativ pe care plănuim să-l actualizăm des. De fapt, deja gândim module noi, integrare cu aplicațiile FactoryTalk Analytics și chiar conținut de la colaboratori”.

 

 

Aplicația a fost previzualizată de peste 500 de clienți începând cu luna septembrie 2016. A fost dezvoltată în strânsă legătură cu Microsoft folosind o echipă startup cunoscută anterior sub numele “Project Stanton.”În acest moment descărcarea este gratuită. Vizitați iTunes și Google Play pentru a descărca FactoryTalk TeamOne Free Edition acum.

 

Despre Rockwell Automation

 

Rockwell Automation Inc. (NYSE: ROK), cea mai mare companie din lume dedicată automatizării industriale și informației, ajută clienții să devină mai productivi, iar lumea să devină mai durabilă. Cu sediul în Milwaukee, Wisconsin, Rockwell Automation are aproximativ 22 000 de angajați ce deservesc clienți din peste 80 de țări.

Utilizarea nanotehnologiei în procesarea cărnii
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 ianuarie 2018

Nanotehnologia își are rădăcinile într-o teorie emisă în 1959 de fizicianul Richard Feynman la Societatea Americană de Fizică și se referă la proprietățile componentelor la scară nanometrică și la procesul sau procesele utilizate în fabricarea și/sau biofabricarea de noi materiale măsurate la scară nanometrică. Nanotehnologia...

Tehnologia 3D Food Printing va rezolva nevoile personalizate ale dietei
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 15 noiembrie 2017

Oamenii de știință din Israel declară că au creat un concept revoluționar pentru imprimarea 3D a alimentelor pe baza unei noi materii prime, Nanoceluloza cristalină (CNC), informează Food Navigator-Asia.   Ei pretind că tehnologia va duce la producerea de alimente ready meal pentru persoanele cu nevoi dietetice speciale,...