Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

O nouă Direcţie în MADR

Autor: Ilie Stoianmiercuri, 2 octombrie, 2013

Senatul României a aprobat înființarea Direcţiei de Inspecţii Verificare şi Control în Agricultură, cu rang de direcţie, prin reluarea activităţilor de inspecţie, de verificare şi de control de la direcţiile pentru agricultură judeţene, respectiv a Municipiului Bucureşti. 

„La nivelul fiecărui judeţ şi al municipiului Bucureşti se organizează şi funcţionează în subordinea Direcţiei de Inspecţii, Verificare şi Control în Agricultură. Direcţia de Inspecţii, Verificare şi Control în Agricultură se subrogă în toate drepturile şi obligaţiile aferente desfăşurării activităţilor de inspecţie, de verificare şi de Control ale direcţiilor pentru agricultură judeţene respectiv a Municipiului Bucureşti.

Personalul direcţiilor pentru agricultură judeţene şi a municipiului Bucureşti cu atribuţii de inspecţie, de verificare şi de control se preia de către Direcţia de Inspecţii Verificare şi Control în Agricultură conform Articolului 4. Patrimoniul direcţiilor pentru agricultură judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti aferent desfăşurării activităţilor de inspecţie, de verificare şi de control se preia de către Direcţia de Inspecţii Verificare şi Control în Agricultură, prin protocol de predare-primire, încheiat în termen de 20 de zile de la data intrării în vigoare a Hotărârii Guvernului”, se arată în anexa 1 de amendamente aprobate a raportului Comisiei.

În cadrul plenului Senatului a mai fost adăugat un amendament, pe lângă cele din raport, cu privire la înfiinţarea Agenţiei Zonei Montane, cu sediul în municipiul Alba Iulia, respectiv modificarea Alineatului 1, Articolul 12.(Agerpres)

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...