Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

O noua editie indagra

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Valeriu Tabara, a deschis miercuri, 10 noiembrie 2010, la complexul Expozitional ROMEXPO, cea de a XV-a editie a INDAGRA Farm.

Desfasurata sub patronajul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, expozitia internationala in domeniul produselor si echipamentelor dedicate agriculturii si zootehniei, INDAGRA FARM, are loc intre 10 – 14 noiembrie 2010. Anul acesta si-au anuntat participarea circa 600 de firme, din care 200 din strainatate. In aceeasi perioada s-a desfasurat cea de-a treia editie a INDAGRA-FOOD, reunind tematica salonului de industrie alimentara cu cea a salonului de piscicultura si cea a salonului EcoAgricultura.

Ca in fiecare an, zootehnia a fost reprezentata in mod semnificativ la INDAGRA FARM prin taurine, ovine, caprine, cabaline si pasari de rasa, zilnic avand loc demonstratii hipice in spatii special amenajate.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...