Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

O noua editie indagra

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Valeriu Tabara, a deschis miercuri, 10 noiembrie 2010, la complexul Expozitional ROMEXPO, cea de a XV-a editie a INDAGRA Farm.

Desfasurata sub patronajul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, expozitia internationala in domeniul produselor si echipamentelor dedicate agriculturii si zootehniei, INDAGRA FARM, are loc intre 10 – 14 noiembrie 2010. Anul acesta si-au anuntat participarea circa 600 de firme, din care 200 din strainatate. In aceeasi perioada s-a desfasurat cea de-a treia editie a INDAGRA-FOOD, reunind tematica salonului de industrie alimentara cu cea a salonului de piscicultura si cea a salonului EcoAgricultura.

Ca in fiecare an, zootehnia a fost reprezentata in mod semnificativ la INDAGRA FARM prin taurine, ovine, caprine, cabaline si pasari de rasa, zilnic avand loc demonstratii hipice in spatii special amenajate.

Vizibilitatea mărcilor de lactate în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de lactate, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele...

Depunerea dosarelor pe Submăsura 17.1 se poate face până pe 30 noiembrie
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) AFIR reamintește fermierilor că dosarele pentru Submăsura 17.1 - Prime de asigurare a culturilor, a animalelor și a plantelor se pot depune până cel târziu în data de 30 noiembrie 2019.   SCOPUL acestei submăsuri este:   - încurajarea fermierilor să participe la schemele de asigurare private în...