Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

O noua editie indagra

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Valeriu Tabara, a deschis miercuri, 10 noiembrie 2010, la complexul Expozitional ROMEXPO, cea de a XV-a editie a INDAGRA Farm.

Desfasurata sub patronajul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, expozitia internationala in domeniul produselor si echipamentelor dedicate agriculturii si zootehniei, INDAGRA FARM, are loc intre 10 – 14 noiembrie 2010. Anul acesta si-au anuntat participarea circa 600 de firme, din care 200 din strainatate. In aceeasi perioada s-a desfasurat cea de-a treia editie a INDAGRA-FOOD, reunind tematica salonului de industrie alimentara cu cea a salonului de piscicultura si cea a salonului EcoAgricultura.

Ca in fiecare an, zootehnia a fost reprezentata in mod semnificativ la INDAGRA FARM prin taurine, ovine, caprine, cabaline si pasari de rasa, zilnic avand loc demonstratii hipice in spatii special amenajate.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...