Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

O noua editie indagra

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Valeriu Tabara, a deschis miercuri, 10 noiembrie 2010, la complexul Expozitional ROMEXPO, cea de a XV-a editie a INDAGRA Farm.

Desfasurata sub patronajul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, expozitia internationala in domeniul produselor si echipamentelor dedicate agriculturii si zootehniei, INDAGRA FARM, are loc intre 10 – 14 noiembrie 2010. Anul acesta si-au anuntat participarea circa 600 de firme, din care 200 din strainatate. In aceeasi perioada s-a desfasurat cea de-a treia editie a INDAGRA-FOOD, reunind tematica salonului de industrie alimentara cu cea a salonului de piscicultura si cea a salonului EcoAgricultura.

Ca in fiecare an, zootehnia a fost reprezentata in mod semnificativ la INDAGRA FARM prin taurine, ovine, caprine, cabaline si pasari de rasa, zilnic avand loc demonstratii hipice in spatii special amenajate.

ANSVSA la Organizația Mondială pentru Sănătatea Animalelor
Autor: meatmilk  /   luni, 21 mai 2018

(Comunicat) O delegație a Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), condusă de președintele instituției, dr. Geronimo Brănescu, va reprezenta România la lucrările celei de-a 86 – a Sesiuni Generale a Adunării Mondiale a delegaților naționali ai Organizației Mondiale pentru Sănătatea...

INSSE: Efective de animale existente la 1 decembrie 2017 (Raport anual)
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

Potrivit raportului anual emis de INSSE, în anul 2017 faţă de anul precedent efectivele de ovine şi caprine au crescut , iar efectivele de bovine, de porcine şi de păsări au scăzut.     România, în anul 2017, a ocupat locul patru la efectivele de ovine şi caprine în rândul Statelor Membre ale Uniunii...