Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

O nouă fabrică de procesare a cărnii în Scoția

Autor: Meat MIlkluni, 3 martie, 2014

Secretarul Afacerilor Rurale din Scoția, Richard Lochhead a deschis săptămâna aceasta noua fabrică de procesare carne, Malcolm Allan în Larbert chiar în ziua în care fondatorul companiei, Alcolm Allan a împlinit 95 de ani, informează The Meat Site.

Firma, care a estimat vânzările cu amănuntul la aprox . 15,7 milioane de lire sterline în Scoția anul trecut, a primit un total de 1 milion de lire sterline de la fondul de Procesare Alimente, Marketing și Cooperare al guvernului scoțian (FPMC).

Noua fabrica a creat 35 de noi locuri de muncă cu normă întreagă și asigură viitorul a 125 de locuri de muncă deja existente.

Noua fabrică va avea capacitatea mai mare cu 50% și va deschide potențialul de a aproviziona magazinele din Anglia astfel crescând și vânzările.

Mr Lochhead a declarat : ” Sectorul de producție de carne din Scoția aduce mari beneficii economiei naționale, generând o cifra de afaceri de 1,2 miliarde de lire sterline și angajarea a 7300 de persoane în 2011.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...