Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

O nouă gamă de premixuri de la Fortitech Premixes

Autor: Meat MIlkmiercuri, 12 februarie, 2014

Pentru producătorii de alimente, de băuturi, precum și pentru cei din industria farmaceutică care caută un avantaj competitive în fiecare fază a dezvoltării și procesării produsului , gama de ingrediente Fortitech Premixes poate fi cheia.

Fortitech Premixes sunt mixuri personalizate de ingrediente functionale- vitamine, minerale, aminoacizi, nucleotide și diferite ierburi într-un singur premix omogen și eficient.

Compania declară că poate combina două, zece sau chiar zeci de ingredient funcționale într-un singur premix nutrient care furnizează până la 1 400 de nutrienți, fiecare atent testați și calificați.
Compania deține facilități de fabricare foarte moderne, experți tehnici și de vânzări și realizează distribuție la nivel global.

Afacerea cu premixuri nutriționale Fortitech aparține companiei DSM, lider global în furnizarea de premixuri nutriționale pentru industriile producătoare de alimente, băuturi și farmaceutică (mai multe pe www.fortitechpremixes.com).

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...