Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

O nouă imagine Oscar Downstream, aceleași valori, o nouă călătorie

Autor: meatmilkjoi, 14 iunie, 2018

(Comunicat) În cadrul evenimentului organizat vineri la depozitul de la Fundulea, unul dintre cele 6 depozite propriide carburanți, OSCAR a prezentat în premieră, într-un format inedit noua imagine a companiei.

 

Se spune că valoarea unei companii, a unei persoane sau a unui grup este dată de suma valorilor individuale și de modul în care acestea sunt susținute în activitatea de zi cu zi. Și cum fiecare dimineață anunță o nouă călătorie în cotidian tot așa valorile noastre se reînnoiesc cu fiecare nouă experiență pe care o întâlnim pe drum.

 

Noul OSCAR face un nou pas și vorbește deschis despre profesionalism, calitate, respect, grijă și smartdriving în susținerea dezvoltării unei comunități în care lucrurile sunt făcute sustenabil, urmărind constant calitatea și valoarea adăugată.

 

Noua imagine OSCAR este un pas natural pentru o companie care se extinde și evoluează. Intrarea în retailul de carburant, extinderea acoperirii naționale și extinderea gamei de servicii și produse nu doar pentru companii ci și pentru fiecare șofer și partenerii săi de drum, sunt doar câteva din proiectele la care lucrăm.

 

Grija pentru partenerii OSCAR se evidențiază în:

 

Dezvoltarea portofoliului de card-uri și introducerea a 3 tipuri de card, Energy – card cu funcție de creditare, Easy – card preplătit și Joy – cardul voucher care funcționează ca instrument de marketing și fidelizare;

 

Extinderea portofoliului de produse cu 4 noi tipuri de carburanți aditivați din gamele ACTIS și FORTIS, produse superioare ce cresc aria de adresabilitate către noi categorii de clienți.

 

Crearea unui brand de franciză și extinderea acoperirii naționale cu noile stații RO concept OSCAR gândite sa vină în completarea rețelei DIESELpoint Access, cu servicii și produse suplimentare integrând în rețeaua actuală un nou concept de benzinării care folosește lanțul logistic integrat al OSCAR. Toți posesorii de card OSCAR beneficiază de aceleași condiții comerciale, aceeași calitate a carburantului, transparență operațională și siguranța alimentării în orice stație din rețeaua OSCAR, sub cele 2 branduri: DIESELpoint Access și RO;

 

Extinderea gamei de servicii pentru a răspunde cât mai bine nevoilor pieței printr-o versiune premium de stație de incintă, accesibilă cu cardul OSCAR, integrând astfel într-o platformă comună cele mai importante beneficii ale rețelei de stații OSCAR DIESELpoint Access și a stațiilor de incintă OSCAR DIESELpoint.

 

Lanțul logistic integrat permite respectarea promisiunii de calitate prin controlul complet pe fluxul de aprovizionare și livrare. Carburantul este urmărit de la sosirea în tară până la livrarea acestuia la clientul final: import, transport, stocare și aditivare în depozitele OSCAR, distribuție cu flota proprie și o calitate controlată de un inspector independent, în toate punctele esențiale ale lanțului logistic.

 

Avem planuri ambițioase de creștere. Ne-am setat o strategie de dezvoltare pe următorii 5 ani, cu cifre foarte clare și obiective bine definite orientate spre consolidare și dezvoltarea portofoliului de produse, servicii și noi divizii de business.

 

Investițiile de peste 30 milioane de euro făcute până cum și cele viitoare au ca obiectiv principal modernizarea și creșterea capacității de depozitare, construirea de noi facilități dedicate stocării de carburant, creșterea parcului de autocisterne și modernizarea acestuia, optimizarea lanțului de distribuție, toate având ca obiectiv păstrarea calității și a valorilor OSCAR în tot ceea ce compania întreprinde.

 

În continuare, ne vom concentra pe dezvoltarea națională în B2B și B2C ce intră în planul strategic pe următorii ani, dar și pe extinderea în afara granițelor prin prisma parteneriatelor pentru acceptanța cardului OSCAR în alte rețele de stații din Europa. Urmărim să încheiem parteneriate prin care să oferim clienților soluții de alimentare cu card în puncte cheie pe traseele de transport internațional atât în regiune cât și în Europa.

 

“Planurile de viitor sunt ambițioase deoarece ajungând în acest punct de dezvoltare și un nivel de maturitate al afacerii, în care lucrurile sunt clare, organizate și stabile, vrem să ducem în B2C, profesionalismul pe care l-am demonstrat și promovat în B2B. De aici și rețeaua RO pentru partenerii in francizăși viitoarele stații sub brandul OSCAR.

 

Având în vedere investițiile realizate, ne propunem să ne consolidăm poziția și să oferim o gamă completă de servicii și produse atât pentru companii cât și pentru fiecare dintre noi.” declară reprezentanții companiei.

 

 

NOUL OSCAR

Suntem partenerul de încredere pentru fiecare industrie si tip de afacere.

 

 

Din 2001 oferim soluții personalizate partenerilor noștri: firme de transport, construcții, fermieri, agricultori sau orice alt tip de afacere.

 

Am reușit asta pentru ca, pe lângă statutul de client, pentru noi, fiecare companie care apelează la serviciile și soluțiile noastre  devine partener.

 

Împreună am găsit de fiecare data soluții adaptate fiecărui tip de afacere, pentru a optimiza resursele si pentru a controla consumul. Nu ne-am limitat nicio clipă la soluția cerere-ofertă, ci am creat servicii integrate și moderne pentru soluții clare și sustenabile.

 

 

Portofoliul OSCAR include în principal furnizarea de motorină prin utilizarea unor canale de distribuție variate: vânzare en-gross, stații de incintă OSCAR DIESELpointși carduri de carburant OSCAR, completate de servicii integrate personalizate pe specificul fiecărei industrii și fiecărui client în parte. De-a lungul timpului am completat portofoliul cu benzină, bitum și lubrifianți.

 

Bazându-ne pe o infrastructură logistică modernă și extinsă ce include o rețea de depozitare proprie cu o capacitate de stocare  de 50.000 mc și o flotă moderna de 57 autocisterne, OSCAR susține promisiunea de calitate făcută partenerilor săi.  Experiența acumulată, cunoașterea profundă a cerințelor pieței, orientarea spre dezvoltarea  de soluții personalizate și un flux controlat prin lanțul logistic integrat, dau certitudinea că produsul dorit este disponibil la calitatea cerută, la locul și timpul promis.

 

Suntem astăzi cea mai mare companie petrolieră independentă distribuitoare de carburant din România.

Despre stațiile de incintă OSCAR  

Vanbet va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   joi, 23 mai 2019

Compania Vanbet nu va lipsi de la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   S.C. Vanbet S.R.L.  a luat ființă în anul 2001 începând cu achiziționarea fostului C.A.P. Gara Banca, com. Banca, transformând locul în fermă de găini ouă...

Expo Sales Promotion va fi prezentă la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   joi, 16 mai 2019

Expo Sales Promotion va fi prezentă la Meat.Milk 2019, cel mai important eveniment de profil al anului, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. În cadrul manifestării, Expo Sales Promotion va avea două proiecții în secțiunea Movie Meat.Milk.   Căutați noi parteneri de afaceri,...