Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

O noua investitie in procesarea pestelui

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit recolta.eu, o investitie noua in domeniul procesarii primare a pestelui a fost realizata, recent, la Tulcea. O unitate de prelucrare a pestelui se afla in constructie, iar investitorii estimeaza ca in circa 8 luni va avea loc inaugurarea.

Noi nu intentionam sa procesam peste oceanic. Vrem sa procesam pestele din Delta si sa ne adresam consumatorilor cu pestele din Delta Dunarii, a spus Mircea Pascale. La inaugurarea pescariei au parti¬cipat si autoritatile tulcene, guvernatorul Rezer¬va¬tiei Biosferei Delta Dunarii, Grigore Baboianu, apreciind noua investitie drept o necesitate.

In prezent, turistii sunt tributari pietei negre a pestelui, din cauza ca in Delta Dunarii nu mai exista decat doua pescarii, din care una la Sulina. ªi asta, in conditiile in care in Delta avem 52 de puncte de debarcare pentru pescari, a afirmat guvernatorul Grigore Baboianu.

Problema pietei negre a pestelui din judetul Tulcea este una veche, autoritatile incercand solutionarea acesteia prin punerea in practica a unui nou model de gestionare a resursei piscicole din Delta Dunarii care se va finaliza prin darea in folosinta in 2012 a unei Burse a pestelui in orasul Tulcea.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...