Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

O noua investitie in procesarea pestelui

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit recolta.eu, o investitie noua in domeniul procesarii primare a pestelui a fost realizata, recent, la Tulcea. O unitate de prelucrare a pestelui se afla in constructie, iar investitorii estimeaza ca in circa 8 luni va avea loc inaugurarea.

Noi nu intentionam sa procesam peste oceanic. Vrem sa procesam pestele din Delta si sa ne adresam consumatorilor cu pestele din Delta Dunarii, a spus Mircea Pascale. La inaugurarea pescariei au parti¬cipat si autoritatile tulcene, guvernatorul Rezer¬va¬tiei Biosferei Delta Dunarii, Grigore Baboianu, apreciind noua investitie drept o necesitate.

In prezent, turistii sunt tributari pietei negre a pestelui, din cauza ca in Delta Dunarii nu mai exista decat doua pescarii, din care una la Sulina. ªi asta, in conditiile in care in Delta avem 52 de puncte de debarcare pentru pescari, a afirmat guvernatorul Grigore Baboianu.

Problema pietei negre a pestelui din judetul Tulcea este una veche, autoritatile incercand solutionarea acesteia prin punerea in practica a unui nou model de gestionare a resursei piscicole din Delta Dunarii care se va finaliza prin darea in folosinta in 2012 a unei Burse a pestelui in orasul Tulcea.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...