Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

O noua investitie in procesarea pestelui

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit recolta.eu, o investitie noua in domeniul procesarii primare a pestelui a fost realizata, recent, la Tulcea. O unitate de prelucrare a pestelui se afla in constructie, iar investitorii estimeaza ca in circa 8 luni va avea loc inaugurarea.

Noi nu intentionam sa procesam peste oceanic. Vrem sa procesam pestele din Delta si sa ne adresam consumatorilor cu pestele din Delta Dunarii, a spus Mircea Pascale. La inaugurarea pescariei au parti¬cipat si autoritatile tulcene, guvernatorul Rezer¬va¬tiei Biosferei Delta Dunarii, Grigore Baboianu, apreciind noua investitie drept o necesitate.

In prezent, turistii sunt tributari pietei negre a pestelui, din cauza ca in Delta Dunarii nu mai exista decat doua pescarii, din care una la Sulina. ªi asta, in conditiile in care in Delta avem 52 de puncte de debarcare pentru pescari, a afirmat guvernatorul Grigore Baboianu.

Problema pietei negre a pestelui din judetul Tulcea este una veche, autoritatile incercand solutionarea acesteia prin punerea in practica a unui nou model de gestionare a resursei piscicole din Delta Dunarii care se va finaliza prin darea in folosinta in 2012 a unei Burse a pestelui in orasul Tulcea.

Parmalat va cumpăra Kraft Heinz Cheese-Canada, pentru 1,62 miliarde de dolari
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Grupul Parmalat face investiții semnificative în producția canadiană de lactate, prin achiziționarea diviziei de brânzeturi Kraft Heinz Canada, inclusiv a mărcilor Cracker Barrel, P'tit Quebec și aMOOza.   Parmalat, controlat de Lactalis-Franța, a anunțat că va adăuga mai multe branduri noi în portofoliul său, odată cu...

Drupa 2020: Tendințe în tehnologia imprimării ambalajelor
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

AIPIA (Asociația Industriei de Ambalaje Active & Inteligente), colaborează intens cu organizatorii târgului cu Drupa 2020, pentru a prezenta ultimele tendințe și tehnologii Active & Intelligent Packaging.   În acest sens, Eef de Ferrante, CEO al AIPIA, a vorbit în cadrul Congresului Mondial al Asociației, care s-a...