Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

O noua lege taiwaneza elimina cateva feluri de carne de vita din sua

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La initiativa unui partid de opozitie Taiwanul a promulgat o lege care revizuieste normele interne de import si elimina cateva tipuri de carne de vita din SUA.

Partidul Democrat Progresist a obtinut si aprobarea de a interzice importul acestor produse din regiunile afectate de maladia vacii nebune, inainte ca procesul legislativ de revizuire sa fie complet.

Taiwanul cere un amendament la legea Food Hygiene Administration care sa includa craniul, creierul, ochii, maduva spinarii si organele interne ale vitelor drept posibile surse de infectie cu boala vacii nebune.

Efectele dietei cu peleți asupra performanței păsărilor de curte
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Prelucrarea furajelor în pelete uniforme și durabile oferă beneficii semnificative, iar densitatea în vrac crescută, reduce segregarea și praful de alimentare, reducând astfel pierderile. Eficiența de conversie a furajelor este mult îmbunătățită, în nutriția puilor, deoarece duce la scăderea deversărilor de furaje în timpul...

Top-ul vizibilității mărcilor de carne în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 16 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru...