Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

O noua lege taiwaneza elimina cateva feluri de carne de vita din sua

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La initiativa unui partid de opozitie Taiwanul a promulgat o lege care revizuieste normele interne de import si elimina cateva tipuri de carne de vita din SUA.

Partidul Democrat Progresist a obtinut si aprobarea de a interzice importul acestor produse din regiunile afectate de maladia vacii nebune, inainte ca procesul legislativ de revizuire sa fie complet.

Taiwanul cere un amendament la legea Food Hygiene Administration care sa includa craniul, creierul, ochii, maduva spinarii si organele interne ale vitelor drept posibile surse de infectie cu boala vacii nebune.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...