Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

O noua lege taiwaneza elimina cateva feluri de carne de vita din sua

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La initiativa unui partid de opozitie Taiwanul a promulgat o lege care revizuieste normele interne de import si elimina cateva tipuri de carne de vita din SUA.

Partidul Democrat Progresist a obtinut si aprobarea de a interzice importul acestor produse din regiunile afectate de maladia vacii nebune, inainte ca procesul legislativ de revizuire sa fie complet.

Taiwanul cere un amendament la legea Food Hygiene Administration care sa includa craniul, creierul, ochii, maduva spinarii si organele interne ale vitelor drept posibile surse de infectie cu boala vacii nebune.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...