Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

O noua lege taiwaneza elimina cateva feluri de carne de vita din sua

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La initiativa unui partid de opozitie Taiwanul a promulgat o lege care revizuieste normele interne de import si elimina cateva tipuri de carne de vita din SUA.

Partidul Democrat Progresist a obtinut si aprobarea de a interzice importul acestor produse din regiunile afectate de maladia vacii nebune, inainte ca procesul legislativ de revizuire sa fie complet.

Taiwanul cere un amendament la legea Food Hygiene Administration care sa includa craniul, creierul, ochii, maduva spinarii si organele interne ale vitelor drept posibile surse de infectie cu boala vacii nebune.

Pe piața europeană a cărnii de porc, cotatiile cresc din nou
Autor: Nora Marin  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Pig Site, pentru prima dată din iunie 2017, cotațiile de porci maturi pentru sacrificare indică o tendință ascendentă pentru lunile următoare.   În Germania, prețurile la producător au crescut cu 3 cenți / kg greutate de sacrificare, iar Țările de Jos, Belgia și Austria au urmat exemplul, ridicându-și cotațiile...

Vitamina A în furajele bovinelor protejează împotriva alergiei la lapte
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Scientific Reports, un studiu efectuat de Institutul de Cercetări Messerli, Viena, Meduni Viena și Universitatea din Viena a arătat că adaosul de vitamina A în furajele vacilor poate ajuta la prevenirea unei reacții alergice la lapte.   Potrivit statisticilor, o alergie reală la lapte apare la aproximativ 3-5% dintre...