Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

O noua lege taiwaneza elimina cateva feluri de carne de vita din sua

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La initiativa unui partid de opozitie Taiwanul a promulgat o lege care revizuieste normele interne de import si elimina cateva tipuri de carne de vita din SUA.

Partidul Democrat Progresist a obtinut si aprobarea de a interzice importul acestor produse din regiunile afectate de maladia vacii nebune, inainte ca procesul legislativ de revizuire sa fie complet.

Taiwanul cere un amendament la legea Food Hygiene Administration care sa includa craniul, creierul, ochii, maduva spinarii si organele interne ale vitelor drept posibile surse de infectie cu boala vacii nebune.

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...

Seminar organizat la Tulcea pe tema agriculturii ecologice
Autor: meatmilk  /   joi, 21 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de Stat Daniel Dumitru Botănoiu a fost prezent la Tulcea pentru a participa la seminarul “Agricultura ecologică-pilon de susținere al turismului responsabil în Delta Dunării”, eveniment organizat de Consiliului Județean Tulcea, Asociația de Management a Destinației Turistice Delta Dunării și a Delta...