Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

O noua reteta sub brand carrefour discount- cremwursti cu pasare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Mentinerea celui mai mic pret pentru produsele din carne pare sa fie in stransa legatura cu reteta folosita. Ingredientele si compozitia retetei sunt parghiile cu care, retaileri si producatori, decid pozitionarea finala a produsului prin prisma pretului de raft, informeaza brandprivat.ro

Artificiile folosite au dus practic la aparitia unor noi produse in a caror denumire prepozitia „din” este tot mai rar intalnita. In locul ei, la loc de cinste, troneaza prepozitia „cu”.

O simpla corectie gramaticala ar spune unii. In spatele ei insa, continutul de carne din produs, sau modul in care aceasta a fost selectionata, arata adevarata fata a respectivului articol. Contextul economic actual a dus practic la regandirea unor retete, iar faptul ca aceste produse se si cumpara, confirma cu tristete scaderea puterii de consum pentru o mare parte a populatiei Romaniei.

Recent lansat pe piata, noul articol sub brand Carrefour Discount propune o reteta „de criza” am spune noi, pentru cremwurstii din carne de pasare. De fapt „cremwursti cu pasare” ca sa respectam ad-litteram denumirea produsului.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...