Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

O retea de companii creata sa faciliteze cresterea pe piata globala

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Firmele italiene de ambalare si procesare s-au unit pentru a forma o retea si pentru a creste pe pietele emergente.

Aceasta reprezinta nasterea conceptului de Procesare si ambalare: Tehnologii italiene de inalta clasa, o retea fondata de cinci companii lider in tehnologiile de procesare si ambalare. Ipack-Ima Spa, organizatorul expozitiei internationale cu acelasi nume care are loc odata la 3 ani in centrul expozitional din Milano, va fi cea care se va ocupa de operatiunile si managementul retelei.

Reteaua nou-nascuta a fost formata pentru a intari afacerile companiilor italiene pe pietele externe si pentru a creste atractivitatea sistemului Italian in legatura cu noile canale de distributie din economiile aflate in crestere rapida.

Tehnologiile de inalta clasa italiene ofera un portofoliu extins de solutii tehnologice integrate concepute pentru a oferi cumparatorilor internationali o gama completa de produse si servicii, consolidand astfel intreprinderile individuale si exploatarea evenimentelor de comert ca o rampa de lansare promotionala pe pietele emergente.

Intre 2013 si 2015, reteaua ar trebui sa gaseasca acorduri cu institutiile publice italiene care sprijina activitatile de promovare, precum si cu organizatiile internationale cheie si organizatori de expozitii comerciale.

„Ne-am alaturat retelei, cu o convingere puternica chiar de la infiintarea sa: sistemul de retea asigura o mare flexibilitate si permite sa-si uneasca fortele pentru a avea succes pe pietele emergente, care sunt inca destul de complexe si provocatoare pentru companiile individuale, pentru a face fata pe cont propriu”, spune Gian Mario Ronchi, presedintele desemnat al retelei.

„Am ales Ipack-Ima Spa ca si lider operational al programului, avand in vedere importanta tot mai mare a organizatorilor expozitiei, care sunt din ce in ce mai mult reprezentantivi pentru industria tehnologica si pentru ca sunt capabili de a aduna un numar mare de companii si, in consecinta, o oferta cuprinzatoare de tehnologie „. Ronchi este propietarul companiei Mario Ronchi Spa, o companie lider in tehnologia de ambalare pentru detergenti, cosmetice, produse chimice, produse alimentare si farmaceutice.

In afara de Mario Ronchi Spa (www.ronchimario.it), celelalte companii fondatoare ale Procesare & Ambalare: Tehnologii italiene de inalta clasa sunt: PFM Group (www.pfm.it), P.E. Labellers Spa din Porto (www.pelabellers.com), Clevertech (www.clevertech.it) si CAMA Group (www.camagroup.com).

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...