Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

O retea de companii creata sa faciliteze cresterea pe piata globala

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Firmele italiene de ambalare si procesare s-au unit pentru a forma o retea si pentru a creste pe pietele emergente.

Aceasta reprezinta nasterea conceptului de Procesare si ambalare: Tehnologii italiene de inalta clasa, o retea fondata de cinci companii lider in tehnologiile de procesare si ambalare. Ipack-Ima Spa, organizatorul expozitiei internationale cu acelasi nume care are loc odata la 3 ani in centrul expozitional din Milano, va fi cea care se va ocupa de operatiunile si managementul retelei.

Reteaua nou-nascuta a fost formata pentru a intari afacerile companiilor italiene pe pietele externe si pentru a creste atractivitatea sistemului Italian in legatura cu noile canale de distributie din economiile aflate in crestere rapida.

Tehnologiile de inalta clasa italiene ofera un portofoliu extins de solutii tehnologice integrate concepute pentru a oferi cumparatorilor internationali o gama completa de produse si servicii, consolidand astfel intreprinderile individuale si exploatarea evenimentelor de comert ca o rampa de lansare promotionala pe pietele emergente.

Intre 2013 si 2015, reteaua ar trebui sa gaseasca acorduri cu institutiile publice italiene care sprijina activitatile de promovare, precum si cu organizatiile internationale cheie si organizatori de expozitii comerciale.

„Ne-am alaturat retelei, cu o convingere puternica chiar de la infiintarea sa: sistemul de retea asigura o mare flexibilitate si permite sa-si uneasca fortele pentru a avea succes pe pietele emergente, care sunt inca destul de complexe si provocatoare pentru companiile individuale, pentru a face fata pe cont propriu”, spune Gian Mario Ronchi, presedintele desemnat al retelei.

„Am ales Ipack-Ima Spa ca si lider operational al programului, avand in vedere importanta tot mai mare a organizatorilor expozitiei, care sunt din ce in ce mai mult reprezentantivi pentru industria tehnologica si pentru ca sunt capabili de a aduna un numar mare de companii si, in consecinta, o oferta cuprinzatoare de tehnologie „. Ronchi este propietarul companiei Mario Ronchi Spa, o companie lider in tehnologia de ambalare pentru detergenti, cosmetice, produse chimice, produse alimentare si farmaceutice.

In afara de Mario Ronchi Spa (www.ronchimario.it), celelalte companii fondatoare ale Procesare & Ambalare: Tehnologii italiene de inalta clasa sunt: PFM Group (www.pfm.it), P.E. Labellers Spa din Porto (www.pelabellers.com), Clevertech (www.clevertech.it) si CAMA Group (www.camagroup.com).

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...