Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Oamenii de stiinta japonezi au reusit sa sintetizeze carne din fecale umane

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ca o dovada in plus ca tehnologia de azi poate sa ofere orice posibilitatea, cotidianul Financiarul, care citeaza site

    Mitsuyuki Ikeda, om de stiinta in cadrul unui laborator din Okayama, a reusit sa realizeze bucati de carne din proteinele obtinute din excremente umane.

    Ikeda a fost chemat de compania de utilitati Tokyo Sewage, care administreaza canalele capitalei Japoniei, pentru a gasi posibile cai de utilizare a dejectiilor transportate prin canale.

    Ikeda a descoperit ca namolul contine multe proteine ca urmare a cantitatii foarte mari de bacterii care traiesc in acest mediu.

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...

Rabobank: În UE stocurile de intervenție la lapte vor fi absorbite și în T2
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 19 aprilie 2019

Ulterior emiterii raportului de săptămâna trecută, referitor la rezultatele trimestrului 1, în afacerile cu lapte și lactate, Rabobank revine cu previziuni pentru T2, indicând că creșterea aprovizionării cu lapte este puțin probabil să aibă o evoluție favorabilă, până la începutul semestrului doi al anului 2019. Iată acum...