Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Oamenii de stiinta japonezi au reusit sa sintetizeze carne din fecale umane

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ca o dovada in plus ca tehnologia de azi poate sa ofere orice posibilitatea, cotidianul Financiarul, care citeaza site

    Mitsuyuki Ikeda, om de stiinta in cadrul unui laborator din Okayama, a reusit sa realizeze bucati de carne din proteinele obtinute din excremente umane.

    Ikeda a fost chemat de compania de utilitati Tokyo Sewage, care administreaza canalele capitalei Japoniei, pentru a gasi posibile cai de utilizare a dejectiilor transportate prin canale.

    Ikeda a descoperit ca namolul contine multe proteine ca urmare a cantitatii foarte mari de bacterii care traiesc in acest mediu.

Ministrul Petre Daea s-a întâlnit cu omologul său din Sultanatul Oman
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) Marți, 6 noiembrie 2018, la sediul Ministerului Agriculturii și Pescuitului din Sultanatul Oman a avut loc întrevederea oficială între ministrul agriculturii Petre Daea si omologul său, dr. Foad Jaafar Sajwani.   Cu această ocazie au fost puse în discuție posibilitățile de colaborare bilaterală sectorială,...

ANZ participă la lucrările tehnice de calificare și clasare a cabalinelor
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) În perioada octombrie-decembrie 2018, Agenția Națională pentru Zootehnie  participă la Comisia Naţională de Clasare şi Evaluare a Cabalinelor ce desfășoară lucrări tehnice de calificare și clasare a cabalinelor din cadrul hergheliilor de stat.   Clasarea și calificarea cabalinelor se realizează de două ori...