Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Oamenii de stiinta japonezi au reusit sa sintetizeze carne din fecale umane

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ca o dovada in plus ca tehnologia de azi poate sa ofere orice posibilitatea, cotidianul Financiarul, care citeaza site

    Mitsuyuki Ikeda, om de stiinta in cadrul unui laborator din Okayama, a reusit sa realizeze bucati de carne din proteinele obtinute din excremente umane.

    Ikeda a fost chemat de compania de utilitati Tokyo Sewage, care administreaza canalele capitalei Japoniei, pentru a gasi posibile cai de utilizare a dejectiilor transportate prin canale.

    Ikeda a descoperit ca namolul contine multe proteine ca urmare a cantitatii foarte mari de bacterii care traiesc in acest mediu.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...