Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Oficiali C.E., în control în Delta Dunării

Autor: Ilie Stoianluni, 30 septembrie, 2013

O delegație guvernamentală compusă din vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, ministrul Mediului și Schimbărilor Climatice, Rovana Plumb, ministrul delegat pentru Păduri, Ape și Piscicultura, Lucia Varga, împreună cu o delegație a Comisiei Europene alcătuită din comisarii europeni Maria Damanaki (comisar european pentru Piscicultura și Afaceri Maritime) și Dacian Cioloș (comisar european pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală) au vizitat duminică, 29 septembrie 2013, Delta Dunării.

min delta1 fdcOficialii delagațiilor române și europene au participat la o masă rotundă cu reprezentanți ai comunităților de pescari, ai Rezervației Biosferei Delta Dunării, ai organizațiilor de mediu și ai asociațiilor de pescari, precum și ai autorităților locale. Cu această ocazie, au fost puse în discuție prioritățile pentru viitoarea perioadă de programare a fondurilor europene pentru pescuit dar și cele pentru dezvoltare rurală.

De asemenea, s-au abordat subiecte precum dezvoltarea comunităților locale cu accent pe comunitățile de pescuit din Deltă, dezvoltarea Grupurilor de Acțiune Locală (atât de cele de pescuit – FLAG (Fishermen Local Action Groups), cât și cele de dezvoltare rurală – GAL). S-au căutat soluții comune la problemele ridicate de către asociațiile de producători, ONG/uri și autoritățile locale.

Doamna Maria Damanaki a declarat că împreună cu Comisia Europeană va încerca să găsească soluții pentru îmbunătățirea nivelului de trai al populației din Delta Dunării, cu implicare. (madr.ro)

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...