Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Oportunitati de afaceri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013


Oportunitatea 1

O companie internationala austriaca de export din domeniul alimentar (exporturi de materii prime din porc, vita, si pasare pentru consumul uman) cu o cifra de afaceri anuala de 14000 MT cauta colaboratori cu experienta in afacerile din domeniul alimentar si care sunt gata sa preia responsabilitatea vanzarii de produse angrosistilor si firmelor din industria carnii pe baza unui contract platit la comision in Romania.

Misiunea ta ca reprezentant este sa contactezi independent persoane cu putere decizionala din industria carnii din Romania (firme din industria carnii) cu scopul de a vinde produsele si de a genera cereri si oferte. Venitul tau este legat direct de cantitatea vanduta si va fi platit lunar.

Oportunitatea 2

In calitate de lider in tehnologie si totodata lider de piata in domeniul camerelor cu temperatura controlata si a tehnicii de refrigerare puternice, compania Viessmann Kältetechnik AG prezinta cu ajutorul noii serii de agregate frigorifice EVO – COLL® tehnica de refrigerare de maine, combinand totodata performanta, eficienta energetica ecologica si caracteristici inteligente cu un design exceptional.

Suntem un furnizor de produse pentru frig, oferim solutii inovative pentru camere frigorifice, agregate frigorifice si rafturi.

Fabrica noastra se afla in Germania, in orasul Hof, unde cu cei 400 de angajati suntem unii dintre primii cinci cei mai mari producatori la nivel European de camere cu temperatura controlata.

Totodata suntem onorati sa va anuntam ca oferim solutiile noastre si in Romania si suntem deschisi pentru noi parteneriate si proiecte

Un produs inteligent pentru tehnica de refrigerare – de la profesionisti pentru profesionisti

Contact: www.vkag.de
Timea ªomlea
timea.somlea@vkag.de
Tel. +40740789608 / +4917638000805

Noi asteptam o experienta/colaborare de lunga durata si contacte excelente pe piata din Romania, precum si flexibilitate si abilitati/calitati bine dezvoltate de cunoastere si comunicare, in special in afacerile din industria carnii. Engleza de afaceri si bune cunostinte de lucru in sisteme pe calculator si sisteme de comunicare sunt obligatorii.

Aplicatiile voastre detaliate vor fi tratate strict confidential.

Autoarea articolului ”Caracterizarea lactulozei şi obţinerea ei din lactoză” este doamna Elvira Vrabie
Autor: meatmilk  /   vineri, 29 septembrie 2017

Ca urmare a faptului că, în ziua de 29 septembrie 2017, doamna Elvira Vrabie ne-a remis la redacție un mesaj în care ne semnalează că articolul cu titlul ”Caracterizarea lactulozei și obținerea ei din lactoză”, publicat sub semnătura lui Ioan Șerbănescu la data de 26 iunie 2014 de fosta revistă ”Fabrica de lapte” (înglobată...

AHK a inaugurat un portal pentru promovarea unei afaceri pe piața germană
Autor: meatmilk  /   vineri, 15 septembrie 2017

(Comunicat) În ultima vreme, tot mai multe companii germane sunt în căutare de furnizori români de produse și servicii. Astfel Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) a dezvoltat unui portal online dedicat furnizorilor români din diferitele domenii ale industriei, marketplaceromania.Portalul Furnizorilor oferă...