Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Oportunitati de afaceri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013


Oportunitatea 1

O companie internationala austriaca de export din domeniul alimentar (exporturi de materii prime din porc, vita, si pasare pentru consumul uman) cu o cifra de afaceri anuala de 14000 MT cauta colaboratori cu experienta in afacerile din domeniul alimentar si care sunt gata sa preia responsabilitatea vanzarii de produse angrosistilor si firmelor din industria carnii pe baza unui contract platit la comision in Romania.

Misiunea ta ca reprezentant este sa contactezi independent persoane cu putere decizionala din industria carnii din Romania (firme din industria carnii) cu scopul de a vinde produsele si de a genera cereri si oferte. Venitul tau este legat direct de cantitatea vanduta si va fi platit lunar.

Oportunitatea 2

In calitate de lider in tehnologie si totodata lider de piata in domeniul camerelor cu temperatura controlata si a tehnicii de refrigerare puternice, compania Viessmann Kältetechnik AG prezinta cu ajutorul noii serii de agregate frigorifice EVO – COLL® tehnica de refrigerare de maine, combinand totodata performanta, eficienta energetica ecologica si caracteristici inteligente cu un design exceptional.

Suntem un furnizor de produse pentru frig, oferim solutii inovative pentru camere frigorifice, agregate frigorifice si rafturi.

Fabrica noastra se afla in Germania, in orasul Hof, unde cu cei 400 de angajati suntem unii dintre primii cinci cei mai mari producatori la nivel European de camere cu temperatura controlata.

Totodata suntem onorati sa va anuntam ca oferim solutiile noastre si in Romania si suntem deschisi pentru noi parteneriate si proiecte

Un produs inteligent pentru tehnica de refrigerare – de la profesionisti pentru profesionisti

Contact: www.vkag.de
Timea ªomlea
timea.somlea@vkag.de
Tel. +40740789608 / +4917638000805

Noi asteptam o experienta/colaborare de lunga durata si contacte excelente pe piata din Romania, precum si flexibilitate si abilitati/calitati bine dezvoltate de cunoastere si comunicare, in special in afacerile din industria carnii. Engleza de afaceri si bune cunostinte de lucru in sisteme pe calculator si sisteme de comunicare sunt obligatorii.

Aplicatiile voastre detaliate vor fi tratate strict confidential.

Curs autorizat ”Responsabil cu gestionarea deseurilor”, în 18 și 19, la București
Autor: meatmilk  /   miercuri, 10 octombrie 2018

(Comunicat) Cursul de specialitate este obligatoriu pentru persoanele desemnate sa gestioneze deseurile conform Legii 211/2011  si este autorizat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru ocupatia RESPONSABIL DE MEDIU/Modul Aplicarea prevederilor legale privind protejarea mediului - COD COR 325710.   Taxa de examinare...

Domnul Ștefan Vârtaci a devenit colaborator al agenției infoGROUP și al revistei Meat.Milk
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Unul dintre cei mai mari specialiști din Industria alimentară românească, domnul Stefan Gheorghe Virtaci, a devenit colaborator al agenției infoGRPUP și al revistei Meat. Milk, urmând să reprezinte agenția în diverse relații contractuale, dar și să realizeze materiale editoriale.   Absolvent al ASE...