Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

OptiMeat va fi prezentă la Meat.Milk 2019

Autor: meatmilkluni, 1 aprilie, 2019

Unul dintre cei mai mari traderi de pe piața cărnii din România, OpriMeat, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk, eveniment care se va desfășura la Hotel Alpin din Poiana Brașov în zilele de 30 și 31 mai.

 

OPTIMEAT este o companie de import si distributie de marfuri alimentare, care s-a lansat in comertul cu carne in anul 2002.

 

Odata cu cresterea volumului de achizitii, OPTIMEAT si–a diversificat portofoliul de marfuri, care astazi cuprinde: carne de porc, vita, miel, oaie, pui, rata si curcan, la care se adauga cartofii.

 

In anul 2006, OPTIMEAT isi deschide propriul depozit frigorific, dotat cu echipamente moderne si agreat pentru schimburile intracomunitare si isi dezvolta propria retea de distributie la nivel national.

 

Odata cu extinderea gamei de marfuri si a facilitatilor de tip logistic, OPTIMEAT castiga o piata mai diversificata, portofoliul sau de clienti cuprinzand acum toate segmentele pietei de profil: procesatori de carne de toate nivelurile, comercianti en gros, lanturi de supermarketuri si hypermarketuri (METRO CASH & CARRY, REAL, AUCHAN, CORA…), magazine de tipul retailului traditional, hoteluri, restaurante si catering.

 

Politica comerciala a OPTIMEAT continua activitatea de baza a firmei – furnizor de materii prime pentru industria carnii si de marfuri pentru sectorul comercial,  in paralel cu orientari noi, cum ar fi :

 

– demararea unei investitii in vederea productiei de piese transate refrigerate de porc, vita, oaie si pasare
– identificarea de clienti noi, atat din tara cat si din Uniunea Europeana
– cresterea volumului si a diversitatii produselor destinate segmentului de retail
– concentrarea pe noi sortimente din categoria produselor Premium si promovarea lor pe piata
– promovarea de noi produse din categoriile peste, cartofi si legume congelate

 

OPTIMEAT s-a dezvoltat in spiritul traditiei si a acumulat forta financiara, lucru care i-a asigurat stabilitatea pe piata romaneasca, precum si atentia si respectul partenerilor din afara tarii.

 

Cu experienta si forta acumulate, cu un colectiv de munca pregatit si experimentat in domeniul in care activeaza firma, OPTIMEAT este pregatit sa raspunda pozitiv provocarilor unei piete in permanenta evolutie.

Sudpack a devenit Partener al conferinței Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 27 mai 2019

Unul dintre liderii mondiali ai tehnologiilor de ambalare, Sudpack, a devenit Partener al conferinței internaționale Meat.Milk 2019, care isi va deschide lucrarile in dimineata zilei de joi, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La eveniment, Sudpack va fi reprezentată de domnul Remus Rogoz, acela care, în workshop-ul Carne din 30...

Firma Oprea Avicom a împlinit 25 de ani de activitate
Autor: meatmilk  /   luni, 27 mai 2019

(Comunicat) SC Oprea Avicom SRL are o experiență de 25 de ani în creșterea puilor de carne. Ne-am dezvoltat organic, completând treptat lanțul de producție și investind constant în performanță.   Astăzi, ocupăm un loc important pe piața din Transilvania, iar brandul nostru, Puiul de Crăiești, câștigă zi de zi...