Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Organice dar hranite cu aditivi sintetici

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, producatorilor de carne de pasare organica le este permis incontinuare sa-si hraneasca pasarile cu aditivi sintetici pentru a mentine cresterea sanatoasa.

Metionina sintetica, care este clasificata drept un amino acid esential trebuia sa fie interzisa in productia organica pe 1 octombrie 2012. Insa, in norma finala publicata saptamana acesta de Biroul National pentru Standarde Organice spune ca producatorii organici pot continua sa foloseasca mici cantitati din acest aditiv furajer.

Biroul National pentru Standarde Organice a declarat ca in timp ce majoritatea produselor substituibile sunt naturale, ele tot nu sunt suficiente pentru a satisface nevoile producatorilor de carne de pasare. Asa ca, folosirea metioninei sintetice este necesara pentru a comprima o dieta adecvata pentru pasari, arata documentul oficial.

Totodata, norma incurajeaza producatorii de carne de pasare organica sa gaseasca alternative comerciale viabile pentru metionina sintetica.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...