Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Organice dar hranite cu aditivi sintetici

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, producatorilor de carne de pasare organica le este permis incontinuare sa-si hraneasca pasarile cu aditivi sintetici pentru a mentine cresterea sanatoasa.

Metionina sintetica, care este clasificata drept un amino acid esential trebuia sa fie interzisa in productia organica pe 1 octombrie 2012. Insa, in norma finala publicata saptamana acesta de Biroul National pentru Standarde Organice spune ca producatorii organici pot continua sa foloseasca mici cantitati din acest aditiv furajer.

Biroul National pentru Standarde Organice a declarat ca in timp ce majoritatea produselor substituibile sunt naturale, ele tot nu sunt suficiente pentru a satisface nevoile producatorilor de carne de pasare. Asa ca, folosirea metioninei sintetice este necesara pentru a comprima o dieta adecvata pentru pasari, arata documentul oficial.

Totodata, norma incurajeaza producatorii de carne de pasare organica sa gaseasca alternative comerciale viabile pentru metionina sintetica.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....