Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Organice dar hranite cu aditivi sintetici

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, producatorilor de carne de pasare organica le este permis incontinuare sa-si hraneasca pasarile cu aditivi sintetici pentru a mentine cresterea sanatoasa.

Metionina sintetica, care este clasificata drept un amino acid esential trebuia sa fie interzisa in productia organica pe 1 octombrie 2012. Insa, in norma finala publicata saptamana acesta de Biroul National pentru Standarde Organice spune ca producatorii organici pot continua sa foloseasca mici cantitati din acest aditiv furajer.

Biroul National pentru Standarde Organice a declarat ca in timp ce majoritatea produselor substituibile sunt naturale, ele tot nu sunt suficiente pentru a satisface nevoile producatorilor de carne de pasare. Asa ca, folosirea metioninei sintetice este necesara pentru a comprima o dieta adecvata pentru pasari, arata documentul oficial.

Totodata, norma incurajeaza producatorii de carne de pasare organica sa gaseasca alternative comerciale viabile pentru metionina sintetica.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...