Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Orientul mijlociu inregistreza o penurie de ovine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Reprezentanti ai Livestock Transport & Trading Co – o companie de top din Orientul Mijlociu in ceea ce priveste cresterea si comertul ovinelor – au vizitat recent Uruguay pentru a analiza perspectiva de a importa oi din aceasta tara. O alta echipa a acestei companii va vizita saptamana aceasta Mongolia, Georgia si Azerbaijan.

De asemenea, au fost facute aranjamente de discutii cu Africa de Sud si tarile vecine acesteia ca Namibia, Swaziland si Botswana tot in scopul de a importa oi, deoarece aceste tari au un surplus de animale.

Piata mondiala a ovinelor a cunoscut in ultima perioada o scadere drastica din cauza conditiilor climatice si desertificarii. Aceste conditii extraordinare au provocat pagube majore agriculturii in China, Australia, Argentina si India, reducand septelul de ovine si ridicand pretul la carnea de oaie. Astfel traditionalii exportatori regionali – Siria, Iran si Turcia, au renuntat la exporturi pana la rezolvarea problemei penuriei de carne de oaie.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...