Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Orientul mijlociu inregistreza o penurie de ovine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Reprezentanti ai Livestock Transport & Trading Co – o companie de top din Orientul Mijlociu in ceea ce priveste cresterea si comertul ovinelor – au vizitat recent Uruguay pentru a analiza perspectiva de a importa oi din aceasta tara. O alta echipa a acestei companii va vizita saptamana aceasta Mongolia, Georgia si Azerbaijan.

De asemenea, au fost facute aranjamente de discutii cu Africa de Sud si tarile vecine acesteia ca Namibia, Swaziland si Botswana tot in scopul de a importa oi, deoarece aceste tari au un surplus de animale.

Piata mondiala a ovinelor a cunoscut in ultima perioada o scadere drastica din cauza conditiilor climatice si desertificarii. Aceste conditii extraordinare au provocat pagube majore agriculturii in China, Australia, Argentina si India, reducand septelul de ovine si ridicand pretul la carnea de oaie. Astfel traditionalii exportatori regionali – Siria, Iran si Turcia, au renuntat la exporturi pana la rezolvarea problemei penuriei de carne de oaie.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...