Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Orientul mijlociu inregistreza o penurie de ovine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Reprezentanti ai Livestock Transport & Trading Co – o companie de top din Orientul Mijlociu in ceea ce priveste cresterea si comertul ovinelor – au vizitat recent Uruguay pentru a analiza perspectiva de a importa oi din aceasta tara. O alta echipa a acestei companii va vizita saptamana aceasta Mongolia, Georgia si Azerbaijan.

De asemenea, au fost facute aranjamente de discutii cu Africa de Sud si tarile vecine acesteia ca Namibia, Swaziland si Botswana tot in scopul de a importa oi, deoarece aceste tari au un surplus de animale.

Piata mondiala a ovinelor a cunoscut in ultima perioada o scadere drastica din cauza conditiilor climatice si desertificarii. Aceste conditii extraordinare au provocat pagube majore agriculturii in China, Australia, Argentina si India, reducand septelul de ovine si ridicand pretul la carnea de oaie. Astfel traditionalii exportatori regionali – Siria, Iran si Turcia, au renuntat la exporturi pana la rezolvarea problemei penuriei de carne de oaie.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...